2018. 09. 29.

OFFLINE EXTRA – Beszámoló a kulisszák mögül

Egyszerűen nem bírom nem megírni azt, amit tegnap tapasztaltam. Hiszen ti is írtok, hálálkodtok, örömködtök. Képzelhetitek, hogy bennünk mi van! A megnyitó beszédhez utólag csatlakozva hadd meséljem el nektek azt a sok csodát, ami a kulisszák mögött történt.

Már több mint 5 éve dolgozom rendezvényszervezőként különböző munkahelyeken, most épp egy ügynökségnél. Drága rendezvények, nagy megrendelők, folyamatos magas szintű delegációk jelenléte, profi alvállalkozók, száznál is több soros költségvetések, több ezer fotó, stb. Sokat tudnék mesélni a szakmáról, végtelenül izgalmas.

De a legizgalmasabb, ami tegnap történt velem. A 777 kis csapata és az önkénteseink a profikat megszégyenítő (de mindenképpen a highlevel szintet megütő) módon pörgette a napot.

Összpontosítás

Elhihetitek, mekkora izgalom volt mindenkiben. Legtöbben a csapatból belülről még nem láttak ilyen rendezvényt, főleg úgy, hogy ennyi felelősségteljes feladat jut egy emberre, mint tegnap nálunk. Mindenki a legjobb formáját hozta: regisztrációs rendszert fejlesztett – ingyen. logisztikát, szállítmányozást intézett – ingyen. Moderátorral egyeztetett, beszédet írt – ingyen. Kapcsolatot tartott és emlékeztetőket írt a vendégeknek, VIP vendégeknek – ingyen. Ajándékokat szerzett be – ingyen (persze nem az ajándék volt ingyen 😊) Tolmács készülékek kiosztását és adományok gyűjtését készítette elő és koordinálta – ingyen. Dekorációt intézett – ingyen.

A nagy pörgésben is mindenki tökéletesen összpontosított, nem engedett le. Az önkéntesek pedig (annak ellenére, hogy több fő segítségére számítottunk) a kezünk alá dolgoztak, lesték minden kérésünket, és mosolyogtak felétek, ha mi nem értünk rá.

Lelkesedés

Ez nem munka volt. Ez 100% lelkesedés! Gyermeki izgatottság és felnőtt tudás legjobb arányú keverékét éltétek meg tegnap. A csapat végig tudott viccelődni, mosolyogni a vendégekre és a backstage-ben, nem felemelt hanggal beszélni bármi is történik.

Szinte hitetlenül álltunk a helyzet előtt, és igazából értékeltük, hogy micsoda VIP vendégek tisztelték meg jelenlétükkel az OFFLINE EXTRA-t.

Nélkületek nem megy!

Ti vagytok azok, akik eljöttetek. Ti biztattok minket – ismeretlenként, barátként, szülőként. Ti segítetek minden visszajelzéssel. Közületek kerülnek ki az önkénteseink. Tegnap majdnem a teljes kiadás oldalt sikerült összegyűjtenünk a helyszínen adományaitokból! A helyszínen, ahol több mint 1500-an voltatok (és még az élő közvetítés előtt!). Szombat délelőtt van, és még nem tértem magamhoz. Nagyon köszönjük Nektek! Külön hálásak vagyunk, hogy türelmesen győzitek a hibáinkat, a rendszer tökéletlenségeit, a fejlesztenivaló logisztikai részeket is.

 

Én, a sokszor pesszimista, és mindig kritikus, ezúton is köszönöm a segítségét mindenkinek! Sok hajszálam őszült meg a saját munkám mellett ezt az OFFLINE EXTRA-t szervezve, de megérte, és egyértelműen kijelenthetem: remélem, részese lehetek még több ilyen EXTRA csodának! Csillagos ötös, életreszóló élmény és tapasztalat!

Végül de nem utolsó sorban köszönöm Greschik Gyulának, hogy bízott a 777-ben és lehetővé tette nekünk, hogy Jackson úrral találkozhassatok!

Hegedüs Márton fotói az eseményről:

A képre kattintva galéria nyílik!
777 OFFLINE Blog Téglásy Nóra
hirdetés

1 Komment

  • Válasz FARKAS ANDREA 2018. 10. 01. 19:40

    Torinói lepel előadás az Erkel színházban.
    Nem tudom elment-e a kitöltött kérdőívem, ezért itt is szeretném elmondani, hogy az előadás, maga a tartalom, a szervezés és a kísérő programok minden képzeletemet felülmúlták.
    A megrendítő tartalom mellett, a 777 csapatának, tökéletes, kedves és mosolygós szervezési munkáját csak nagyra becsülni tudom. Kár, hogy csak 5-ig lehet osztályozni.
    Nagymamaként régóta figyelem a 777 OFFLINE tevékenységét és egyre jobban becsülöm ezt fiatal gárdát akiknek „a hit nem magánügy”.
    Hajrá 777!