2018. 09. 20.

„Életem egyik legszebb időszaka volt” – Hodász András atya távozik a 777-től

Két és fél év szolgálat után távozik a 777 csapatából Hodász András atya, aki az oldal indulása óta segítette munkánkat.

András atya humora, teológiai felkészültsége és közvetlen stílusa miatt hamar rendkívül népszerűségre tett szert az olvasóink körében. Többször volt a 777 OFFLINE eseményeinek vendége, 2017 januárjától pedig elindította videósorozatát is a Youtube-csatornánkon. Nemcsak munkatársunkká vált, hanem barátunkká is, amely természetesen nem szakad meg távozását követően sem. 

András atya – akit barátai csak “Ifának” szólítanak – így kommentálta a búcsút:

Kedves ismerőseim és mindenki, aki olvassa! Az életben az utak néha keresztezik egymást, néha szétválnak, nálam sincs másképp. A mai nappal úgy döntöttem, hogy eljövök a 777-től. Hosszasan érlelődött, és nehéz szívvel meghozott döntés ez. Szomorúság van bennem, mert egy nagyon értékes csapatot, és sok barátot engedek most el, de ugyanezért hála is, hiszen az elmúlt két év életem egyik legszebb időszaka volt, sok közös élménnyel, és

hirdetés

legfőképp egy fantasztikus oldal közös megteremtésének izgalmával.

Imádkozom értük, és támogatom a munkájukat, most már kívülállóként, amire titeket is kérlek! Nincs kizárva, hogy az írás szeretete, és a videók iránti lelkesedés még megjelenik valahogy az életemben, de még nem tudom, hogy hogyan és milyen módon. Most az imádság és az életrendezés a következő időszak legfontosabb tevékenysége. Isten áldjon benneteket! András atya 

Megköszönjük, ha imáitokban továbbra is hordozzátok a 777 szolgálatát és András atyát is! Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ahogy eddig is teljes mellszélességgel mindig kiálltunk András atya mellett, úgy a jövőben is számíthat ránk, hiszen távozása ellenére számunkra továbbra is a csapatunk tagja marad. Éppen ezért reményeink szerint ez nem egy végleges búcsú, hanem csak egy ideiglenes időszak. 

Köszönünk mindent Ifa, várunk vissza!

 

 

 

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás