2018. 09. 15.

„Istennek tetsző bulit tudunk csapni” – így hív a bulinkra Fábry Kornél atya! – VIDEÓ

Videóüzenetben buzdít mindenkit Fábry Kornél atya arra, hogy gyertek el  szeptember 22-én az A38 hajóra, ahol ismét bulit szervez a 777 és a ShoeShine csapata!

Fábry Kornél atya videóüzenetben hív benneteket a szeptember 22-i, szombat esti bulinkba, amelyet Budapesten, az A38 hajón tartunk. 

hirdetés

„Nem tudom tudjátok-e, de Jézus az első csodáját egy házibuliban tette, pontosabban egy lagzin, ahol 600 liter vizet változtatott borrá. Úgy tűnik, hogy Jézus is szerette ezeket a mulatságokat.  Ezért nyugodt szívvel hívlak Titeket a Shoeshine és a 777 közös bulijára! Ez egy olyan szüreti buli lesz, ahol lehet hogy fogy egy kis alkohol, de mégis józanul, szeretetben tudunk együtt lenni, olyan Istennek tetsző bulit tudunk csapni!”

Újra zseniális gondolatokat osztott meg Fábry Kornél atya

Programajánló
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 09. 15. 17:14

    Szia,kedves Olvasóm!
    „Istennek tetsző bulit tudunk csapni!” Honnan tudod mi tetszik Istennek?Honnan tudod,hány pohár bor megivása tettszik Istennek?Honnan tudod milyen kábulatig tettszik Istennek az ivás? Sehonnan! Illetve egyénenként változó módon megtippeled,hogy ez tettszik ez már nem.Ahány ember,annyi mérce.Ebből következik,hogy Istennek kell alkalmazkodnia hozzátok.(nem hiszitek?Kérdezzetek meg 10 embert,hogy isten szerint hány dc bor elfogyasztása Istennek tetsző.Érzést is kérdezhettek,az nehezebb) Más szóval Istenre hagyatkoztok de ti vagytok az etalon.És majdnem mindennel így vagytok.Szerintem ez azért van,mert halvány fogalmatok nincs róla,hogy mi tettszik Istennek.VISZONT!! Azt tudjátok,mi tettszik nektek.Ebből világosan kitűnik,ki az Isten és kik vagytok ti.**!!!Én nem teszek Istennek tetsző dolgokat.Amiket teszek azt majd eldönti Isten,hogy tettszik e neki vagy nem.(ismét szinten vagyok,de így talán értitek)

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 09. 16. 12:12

    Üdv!
    „Nem értem ezt a helyzetet, de bízom benne, hogy vagy eltávolítod tőlem ” Óó,pedig olyan jól indult e cikk.Ám abban a pillanatban,mikor Istent színre léptetik,megbukik a darab.Rettentően gyermeteg elképzelés Istenről.Mi emberek okozunk egy helyzetet majd elvárjuk Istentől,hogy megoldja.Ez a gondolkodás nem fér a fejembe.Egyébként maga a cikk nagyon jó!(ha kivesszük belőle ami nem oda való)A rossz lecserélése a jóra (kinek mi az?) nagyon jó! De a többi gyerekes elképzelés. **”Uram,bízom benned!” Ezt meg azért nem értem,mert egy gyenge hitű ember gondolkodása ez.Kijelenteni olyat,ami evidens,minek?Meg nem fordul az ellenkezője a fejembe,soha,semmilyen körülmények között.** „emlékeztetnünk is kell magunkat arra, hogy a mi problémáink hogyan viszonyulnak Isten akaratához.” Kész,feladom!Így haladva előbb estek bele egy fekete lyukba,mintsem Istent egy picit is megismernétek.Katasztrófa!