2018. 09. 09.

Amit tudnod kell az OFFLINE EXTRA regisztrációjáról

2018. szeptember 10-én 00.00-kor indul a regisztráció a szeptember 28-i OFFLINE EXTRA – A torinói lepel című rendezvényünkre. Az Erkel Színházban megrendezésre kerülő beszélgetés vendége Dr. John P. Jackson amerikai fizikus, a lepel legismertebb kutatója lesz.

Összegyűjtöttük nektek néhány pontban a legfontosabb információkat a regisztrációval kapcsolatban:

  1. A regisztráció pontban éjfélkor indul a 777 felületén, melynek linkjét oldalunkon és a Facebookon szintén közzé fogjuk tenni.
  2. A regisztrációhoz a nevedet és az email címedet kell megadnod. Csoportos regisztrációra nincs lehetőség. Minden résztvevőnek egyéni email címmel kell regisztrálnia, ellenkező esetben a rendszer nem fogja elfogadni a jelentkezést.
  3. A beszélgetés nyelve angol lesz. Ha tolmácskészüléket szeretnél igényelni, azt a regisztrációban jelezheted nekünk. A készülékért támogatási összeget kérünk, amelynek díja 1000 Ft/darab. A tolmácskészülékek limitált száma miatt arra kérünk, csak akkor igényelj, ha nem érted az angol nyelvet! Köszönjük! Itt csak az igényeket mérjük fel, nem jelent semmilyen kötelezettséget a készülékre való igény jelzése.
  4. A regisztrációd utolsó lépése, hogy elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat. A regisztrációd alkalmával lehetőséged nyílik feliratkozni a hírlevelünkre és a későbbi OFFLINE eseményeinkről szóló tájékoztató üzeneteinkre is.
  5. A regisztrációdról pár percen belül visszaigazoló emailt fogsz kapni, melyben egy csatolt PDF fájlban találod a regisztrációt igazoló dokumentumot. Ezt kinyomtatva, vagy okostelefonon hozd magaddal az eseményre, mert csak így tudunk beengedni. A QR kód csak egyszeri belépést biztosít számodra.
  6. Amennyiben későbbiekben kiderül, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudsz részt venni az eseményen, kérjük a visszaigazoló emailben található linken keresztül jelezd ezt nekünk! Ezzel lehetőséget adsz másoknak a regisztrációra.

Fontos! Az eseményre való regisztrációddal még nem garantált a belépésed a rendezvényre, ugyanis a színházban a helyeket érkezés sorrendjében töltjük fel. A rendezvényre való belépésedkor egy belépőjegyet kapsz majd, melyen feltüntetjük az ülőhelyedet. Ha szeretnél a barátaiddal egymás mellett ülni, kérjük, hogy egyszerre gyertek a jegyeket átvenni!

hirdetés

Szeretettel várunk Téged és barátaidat is, további információkat, érdekességeket a Facebok-eseménynél találsz! 

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás