2018. 09. 04.

Szeptember 10-én indul a regisztráció a torinói lepellel foglalkozó 777 OFFLINE EXTRA eseményre

Szeptember 10-én, hétfőn éjfélkor indul a regisztráció a 777 OFFLINE EXTRA – A torinói lepel című eseményre!

Örömmel és izgatottan jelenti be a 777 csapata, hogy szeptember 10-én, hétfőn éjfélkor indul a regisztráció a 777 OFFLINE EXTRA – A torinói lepel című rendezvényünkre, amelynek vendége Dr. John P. Jackson amerikai fizikus, a lepel legismertebb kutatója lesz. Az Erkel Színházban lévő esemény minden túlzás nélkül a 777 történetének legnagyobb rendezvénye lesz, hiszen Magyarország legnagyobb kőszínháza 1800 fő befogadására alkalmas. A regisztráció egy űrlap segítségével fog történni, kitöltése rendkívül egyszerű és rövid időt vesz igénybe. A regisztráció menetéről még a héten részletes tájékoztatást fogunk adni!

A 777 csapata számára hatalmas megtiszteltetés, hogy Magyarország legnagyobb kőszínházában, az 1800 fő befogadására alkalmas Erkel Színházban láthatjuk vendégül a torinói lepel legismertebb szakértőjét, Dr. John P. Jacksont., aki egy országos eseménysorozat részeként jön el hozzánk. Az este folyamán részletesen kérdezzük kutatásairól, a lepel eredetiségéről, személyesen fogja elmesélni, hogy vizsgálatai milyen áttörő eredményt mutattak ki. Szinte lehetetlen olyan, a lepellel foglalkozó dokumentumfilmet találni, amelyen ne szólalna meg vendégünk.

hirdetés

Az esemény fővédnöki feladatait örömmel vállalta el Böjte Csaba ferences szerzetes, aki személyesen is megtisztel bennünket jelenlétével.

Nem titok, hogy komoly anyagi áldozattal jár nekünk (tolmácsolás, tolmácskészülékek, promóció, közvetítés szervezése, stb.) a rendezvény megszervezése, ezért örömmel és köszönettel fogadjuk cégek, szervezetek, magánemberek adományait, támogatásait az alábbi módon:

Név: 777 Közösség Egyesület
Számlaszám:
11708104-21454246-00000000
IBAN: HU83 11708104 21454246 00000000
Közlemény – ez nagyon fontos: „Támogatás – A torinói lepel”
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed

Ezúton szeretnénk hálásan megköszönni a lelki és az anyagi támogatást, amivel hozzájárultok a 777 működéséhez! Köszönjük annak a megszámlálhatatlanul sok embernek a türelmét, akik az elmúlt időszakban a regisztrációval kapcsolatos kérdéseikkel kerestek meg bennünket, igyekszünk továbbra is minden információt időben megosztani Veletek!

Továbbra is érdemes követni a Facebook-eseményt, ahol gyakran osztunk meg információkat, érdekességeket az estével kapcsolatban, de a legfontosabb információkat a 777 oldalán is elérhetővé tesszük!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás