2018. 07. 31.

Frappáns pomázi válasz Hodász András atya cikkére

Hodász András atya blogjára reagálva kaptuk levelet a pomázi közösségből, amely nem kevésbé szórakoztató módon mutatja be az újjászerveződő egyházközségek és plébánosaik közötti kapcsolatot.

Az Egyházközség program 2018-as új verziója a Lelkipásztor2018 készülék indításakor automatikusan aktiválódik/frissül. A program és készülék kompatibilitásának biztosításához feltétlen olvassa el az alábbi útmutatót!

  1. Figyelem! A Lelkipásztor2018 és az Egyházközség2018 nem biztos, hogy ugyanazon a programnyelven van kódolva, ami fordítási nehézségeket okozhat. Emiatt lehetséges, hogy az Egyházközség 2018-as verziója nem ismeri fel automatikusan a Lelkipásztor2018 működési igényeit és feltételeit. A program és a készülék megfelelő kommunikációja során ezek a kezdetei nehézségek kellő egymásra figyeléssel kiküszöbölhetők. 
  2. A Lelkipásztor2018 készülék működési hatékonysága fokozható az Egyházközség2018 program erossegeink_ertekeink könyvtárának superpower kiterjesztésű adatfájlainak beolvasásával. A készülék indításakor javasoljuk ezeknek a fájloknak a lekérdezését.
  3. Felhívjuk figyelmüket, hogy az Egyházközség2018 program folyamatos fejlesztés alatt áll. A program a ‘Kisközösségek’ alprogramokból épül fel, melyek hibátlan működés esetén a ‘nagyprogrammal’ kompatibilis célokkal és a ‘nagyprogram’ működése érdekében vállalt feladatokkal rendelkeznek. Mivel a program fejlesztés alatt áll, elképzelhető, hogy a már működő ‘Kisközösség’ alprogramok nem fedik le teljesen az Egyházközség2018 és a Lelkipásztor2018 együttes kapacitásigényét. Amennyiben a hiányzó célokat, feladatokat, kapacitásigényeket a Lelkipásztor2018 program a kijelzőjén megjeleníti, ezzel új kisközösségi alprogramok fejlesztését kezdeményezheti.
  4. A felhasználói igények és hibajelzések az Egyházközség2018 fejlesztői felé folyamatosan beadhatók, a feldolgozás és hibajavítás azonban esetenként a program lassulását okozhatja, ezért szíves elnézését kérjük. Kérjük, ne zárja be előzetes tájékozódás nélkül az ablakokat, melyekben a program futni látszik!
  5. A felhasználói igényeknek megfelelően az Egyházközség2018 program a Lelkipásztor2018 készülék liturgikus, egyéni és közösségi lelki vezetői funkcióit szeretné használni. Ezek zavartalan működése érdekében kapcsolja be az Egyházközség2018 program ügyintézési, ingatlanfenntartási, adminisztrációs és egyéb funkcióit, melyek a programba be vannak építve! Így elkerülheti a Lelkipásztor2018 készülék túlterhelését.

Köszönjük, hogy az Egyházmegye biztosítja az Egyházközség2018 futtatáshoz elengedhetetlenül szükséges Lelkipásztor2018 készüléket! Legfőképpen pedig a Cég Mindenható Vezetőjének szeretnénk megköszönni előzetesen is programunk új készüléken történő futtatásának gyümölcseit, és kérjük Tőle a támogatást minden jellegű fennakadáshoz.

hirdetés

Az új Lelkipásztor2018-at szeretettel várva,

Tarján Gabi és Dénes Pomázról.

 

 

Kreatív
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás