2018. 07. 14.

“Kértem Istent, hogy a fogyatékos ember legyen egészséges” – egy megrendítő imádság

Kértem Istentől, hogy fogyatékos emberek legyenek egészségesek,
De Ő azt mondta: nem.

Azt mondta, hogy  csak a teste beteg, a lelke egészséges.

Mert az Ő Lelke, Isten Lelke lett lélek mindenki életében, a beteg, fogyatékkal élők életében is, hogy felfedezzék miért is élnek.

hirdetés

Az Ő lelke állítja őket talpra, amikor nagyon elesettnek érzik magukat. Az Ő lelke indítja el őket, amikor valamitől megtorpannak. Az Ő lelke mutat nekik jövőt, amikor minden fényt, hangot, lépést elveszítenek. Az Ő lelke telepedik melléjük, amikor nagyon társtalannak érzik magukat.

Istenem, olyan jó most nekem. Mert végre újra érzem, hogy itt vagyok, ahol te vagy, és te ott vagy, ahol én. Milyen jó ez a pillanat, feltölt új érzésekkel, új lendülettel. Mindig így van ez. Amikor elkeseredem, amikor magam alá zuhanok, amikor úgy érzem, nem talállak, akárhol is keresnélek, akkor megérkezel. Pont oda, ahol én vagyok. És akkor felemelkedem, mint egy kerek és boldog lufi, és csak szállok egyre magasabbra – veled. Szárnyakat adsz vágyaimnak és elhiszem, hogy veled tényleg nincsen lehetetlen, hogy benned az én álmaim is célba érhetnek, és az én életem is értékes és fontos.

Ámen

Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás