2018. 07. 03.

Világsztár is szerepet kaphat Az ifjú pápa folytatásában

   John Malkovich is szerepel Paolo Sorrentino Az ifjú pápa című tévésorozatának folytatásaként készülő, The New Pope (Az új pápa) című szériában – értesült a Variety.com

Ahogyan azt már korábban bejelentették, a Jude Law főszereplésével forgatott nagy sikerű sorozatnak nem lesz második évada, azonban a produkciót megrendelő HBO és Sky közleménye szerint Sorrentino inkább egy újabb, korlátozott epizódszámú szériát rendez a modern pápaság világáról, The New Pope címmel – írja az MTI.

    Law Az ifjú pápa című sorozatban Lenny Belardót alakította, aki az első amerikai pápaként XIII. Pius néven lett a katolikus egyház feje. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Law visszatér-e az új szériában, mivel a sorozat végén bizonytalanná vált a karakter jövője. A pletykák szerint Malkovich játszhatja az új pápát, de a hivatalos nyilatkozatban ez még nem hangzott el, ahogy az új széria forgatókönyvéről sem beszéltek még. Malkovichot három évtizedes pályafutása alatt kétszer jelölték Oscar-díjra, alakításai rendkívül színesek és sokrétűek: szerepelt a Veszedelmes viszonyok című kosztümös filmben, de olyan akciómozikban is láthatták a nézők, mint a Con Air – A fegyencjárat vagy a Red-sorozat, és ő volt a főhőse Spike Jonze A John Malkovich-menet című komédiájának is.

    A The New Pope című új tévésorozat forgatása novemberben kezdődik Olaszországban. A forgatókönyvön ismét Sorrentino dolgozik Umberto Contarello és Stefano Bises társaságában.
     Az ifjú pápa 2016 októberében debütált a Sky tévécsatornán, majd 2017 januárjában az HBO programjában. Law alakítását Golden Globe-díjra is jelölték.

 

hirdetés

Forrás: MTI

kép: PA Images/ Matt Crossick

 

Az ifjú pápa – hááát… nem vagyok meggyőzve… (kritika)

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás