2018. 06. 19.

A mexikói játékosoknak volt egy kérésük: „misére szeretnénk menni!”

A mexikói játékosok vasárnap megszentelték az Úr napját, majd legyőzték a világbajnoki címvédőt!

A mexikói játékosok egy része azzal a kéréssel fordult a szakmai stábhoz, hogy szeretnének vasárnap szentmisén részt venni: kérésük meghallgatásra talált, így a keret több sztárja, például Javier Hernandez, Hirving Lozano és Miguel Layun is ott volt az istentiszteleten, amit egy mexikói pap mutatott be. A labdarúgók mondták el a hívek könyörgését, a kis csapatot Juan Carlos Osorio technikai igazgató is elkísérte. Teljesen szabadon választható program volt, de a képek tanúsága szerint 8-9 focista számára is fontos volt, hogy ezt a vasárnapi misét se hagyják ki.

A fotók tanúsága szerint a Guadalupei Szűzanya képét is kitették az oltár elé, a misét követően pedig mosolyogva, hitüket örömmel felvállalva fotózkodtak a pappal.

hirdetés

A játékosok lélekben feltöltekezve léptek pályára, és talán nem véletlen, hogy a Németország elleni találkozó a világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetését hozta: Mexikó legyőzte a világbajnoki címvédőt, pazar és gyors futballt bemutatva. A győztes gólt Hirving Lozano szerezte: naná, hogy ott volt a szentmisén: érdemes meghallgatni a mexikói kommentátor tombolását!

 

 

 

Egyéb
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Rezsnyák Peter 2018. 06. 20. 22:29

    Óvodás komment