2018. 06. 15.

“Dicsőség az Úrnak” – Istennek adott hálát a vb nyitómeccsének hőse

Két csodálatos góljával főszerepet játszott az Oroszország – Szaúd-Arábia mérkőzésen Denis Cheryshev: a találkozót követően Instagramon adott hálát Istennek a 27 éves játékos.

“Dicsőség az Úrnak!” címmel posztolt Instagram-fiókján egy fotót Denis Cherysev: az oroszok kiváló labdarúgója gólöröme közben Istennek adott hálát, ezt a pillanatot osztotta meg a nagyvilággal. Bejegyzését 103 ezren kedvelték, aligha volt ilyen népszerű fényképe a spanyol Villarealban játszó középpályásnak.

 

 

Вся Слава только тебе Господи

hirdetés

Denis Cheryshev (@cheryshev90) által megosztott bejegyzés,

Cherysev csodálatos gólokat lőtt a Szaúd-Arábia elleni nyitómérkőzésen, az első találata előtt két védőt fektetett el, míg a második találatánál külsővel varázsolta a labdát a kapuba. Soha korábban nem fordult elő olyan, hogy egy cserejátékos a világbajnokság nyitómeccsén duplázzon.

 

Cherysev szezonja nem mondható túl fényesnek, hiszen a Real Madridtól igazolt játékos a Villareal színeiben összesen két gólt lőtt az egész évben: pontosan annyit, amennyit egy mérkőzés alatt az orosz válogatott színeiben. A középpályás ha a pályán nem is, de azonkívül tündökölt: többször bizonyította, hogy mennyire foglalkoztatja a beteg gyermekek sorsa, csapattársaival kórházakba is ellátogattak:

 

 

 

🎁 👼🙏

Denis Cheryshev (@cheryshev90) által megosztott bejegyzés,

Cherysevnek magyar csapattársa is volt korábban: a Real Madrid ificsapatában együtt játszott Szalai Ádámmal, később büszkén osztotta meg a magyar válogatott címeres mezét!

 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás