2018. 05. 30.

Egy különleges kötelék: két Down-szindrómás kisgyerek gyönyörű barátsága – FOTÓK

Megható barátságot kötött egymással két Down-szindrómás brit kisgyerek – számolt be az érdekességről fotókkal illusztrálva a Daily Mail. Clara és Cutler megismerkedésük első pillanatától rajonganak egymásért!

Mindenkit elvarázsol kettejük barátsága: az édesanyák bájos fotókon mutatják be a két Down-szindrómás totyogó csodás kapcsolatát, amely nyugodtan állítható, hogy barátság volt első látásra:
Clara és Cutler két évesek, az első pillanattól kezdve elválaszthatatlanok.  A két édesanya már gyermekkorban is ismerte egymást, most a babáknak köszönhetően barátokká váltak. 

A négy gyermekes Lana, aki 2015. novemberében hozta világra Clara-t, Facebook üzenetben kereste fel Amy-t, akiről egy közös ismerősön keresztül tudta meg, hogy 2016. februárban Down szindrómás kisfiúnak, Cutlernek adott életet.  A szülők megegyeztek, hogy találkoznak egy kávé erejéig, és ennyi elég is volt a két babának, hogy a barátság megszülessen. Azóta a legjobb pajtik az anyukák elmondása szerint. A kis cserfes Clara nagyon pozitív hatással van Cutlerre, aki egy kicsit félénkebb típus. Clara azon kevés emberek egyike, akinek sikerül kicsalogatni a kisfiút a csigaházból.  A kis páros nagyon szeret fogócskázni, mesét nézni, és minden csínyben benne vannak.  

hirdetés

A gyerekek minden héten legalább két napot együtt töltenek, és a különböző fejlesztésekre is együtt járnak.

Az anyukák létrehoztak egy ‘Clara & Cutler’ blogot, amivel remélik, tudnak segíteni más, Down-os babákat nevelő szülőknek. Áldottnak és szerencsésnek érzik magukat, hogy ilyen szoros barátságban lévő gyerekek szülei lehetnek.

„Mókás az egész. Annyira jó csapatot alkotnak a gyerekek. Mindannyian áldottnak érezzük magunkat, hogy Ők részei az életünknek.”

 

Forrás: Daily Mail

Ezt a cikket Judákné Orsolya önkéntes fordítónknak köszönhetően olvashattad el magyarul.

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás