2018. 04. 18.

Praliné a léleknek – megjelent Hodász András atya első könyve

Praliné a léleknek címmel jelent meg Hodász András első könyve, amely a 777 bloggerének legérdekesebb írásait, KV videóiban szereplő válaszait tartalmazza.

2017 januárjában jelentettük be a 777 OFFLINE eseményén, hogy Hodász András atyának hamarosan önálló könyve jelenik meg, amely az oldalunkon publikált tartalmakra épül. A KV videósorozatunk az egyik legkedveltebb rovata lett a 777-nek, Hodász András atya válaszait több ezren figyelik hétről-hétre.

hirdetés

A Lazi könyvkiadó gondozásában megjelent könyv címe “Praliné a léleknek” lett, a visszafogott cím azonban ne tévesszen meg senkit: tabudöntögető kérdésekre adott precíz válaszokkal találkozhat az olvasó, 130 oldalon keresztül!

Hodász András atya első kötete az összes nagy könyváruházban megtalálható (hamarosan), a kiadó honlapján 2200 forintért lehet megvásárolni.

Egyéb
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 04. 19. 08:07

    Üdv!
    Tetszik az ötlet.Egy atya aki könyvet ír,nagyon jó!(lehet nem új,én senkiről sem tudok.) Azért remélem,ha Istenről is ír nincsenek benne a szokott dogmák.Pl:könyörögjünk Istenhez. (Lázadni ugyanis a fiataloknak kell a “rögzült gondolkodásúak ” ellen.)Sok sikert a többi könyvhöz!