2018. 03. 24.

A legvidámabb újszülött – széttárt karokkal köszöntötte a világot

A 33 éves anyuka, Angel Taylor harmadik gyermekét hosszú és nehéz, négy napos vajúdás után hozta világra végül császármetszéssel. Kisfiát azonban a képek szerint nem viselte meg annyira az esemény, boldogan, kitárt karral köszöntötte a világot.

 

Taylor terhessége a kezdetektől fogva komplikációkkal volt tele, magas vérnyomással és terhességi cukorbetegséggel. A 37. héten történő kivizsgáláson váratlan hírrel szembesítették: a magas vérnyomása miatt be kellett indítani a szülést. Azonban amikor március 5-én megérkezett a kórházba, a vérnyomása már normál értéket mutatott. A szülést ennek ellenére is megindították, azonban négy nap elteltével már látható volt, hogy a gyermek nem tud természetes módon megszületni, így az orvosok a császármetszés mellett döntöttek.

Ami ezek után következett, az mindenki képzeletét felülmúlta és a család által felkért fotósnak köszönhetően örök emlék marad. A kis Sullivan világrajöttét hatalmas mosollyal az arcán, széttárt karokkal ünnepelte.

hirdetés

Taylor és férje kezdetekben nagyon aggódtak a gyermek egészségéért, mivel nemcsak, hogy korábban érkezett, hanem a köldökzsinóron még egy csomó is keletkezett, de mindezek ellenére kicsattanó egészségnek örvend. Szülei elmondása szerint mióta hazavitték, egyfolytában csak mosolyog és a hangját is alig lehet hallani, nyugodt és életvidám kisbaba. Isten hozott! 🙂

 

A képeket a család fényképésze Laura Shockley osztotta meg először.

Forrás: Buzzfeed.com

 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás