2018. 03. 05.

Partyarcból apáca – remek portréfilm Sára nővérről – VIDEÓ

Az MTVA nagyszerű filmet készített Sára nővérről, akivel korábban a 777 is foglalkozott. Nagyon mélyről jött, hatalmas utat járt be, mostanra viszont az egyik legszigorúbb zárdában szolgálja Istent.

A film az Isten kezében című műsor február 25-i adásában volt látható, Erhardt Ágoston szerkesztő-forgatókönyvíró és Marossy Géza rendező-operatőr nagyszerű munkája.  Sára nővér olyan őszinteséggel mesél korábbi életéről, útkereséséről, ami egészen rendkívüli.

hirdetés

“Mindig kerestem a szeretetet. Azt a fajta szeretet, amit nem éreztem Isten részéről, és amelyet nem éreztem önmagam felé, saját magamtól sem.  Pótszerelmekbe menekültem, nagyon sok barátom volt. Valakivel együtt is éltem, hosszabb-rövidebb ideig, közben otthon nagyon megromlott a kapcsolatom a szüleimmel. Egy idő után azt éreztem, hogy ez teljesen méltatlan, ez nem én vagyok.

Egy olyan momentum volt az életemben, egy olyan mélypontom, amikor azt éreztem, hogy innentől tényleg Istent fogom keresni. Egy buliból értem haza, nagyon részegen. Egy kiadós hányás után belenéztem a tükörbe és zokogtam. A szemfesték lefolyt az arcomon, a sminken elkenődött, egyszerűen nem ismertem magamra. Kinyitottam az ablakot, kinéztem a csillagos égre és rágyújtottam egy cigarettára. Egy kétségbeesett kiabálás kiszakadt belőlem: “Isten, ha te tényleg létezel, ha tényleg a szeretetet Istene vagy,  akkor mutasd meg magad nekem!” Akkor éreztem meg először, hogy valaki figyel engem onnan fentről. Hogy nem a semmibe beszélek, hanem valaki odafigyel rám. Ez volt az elindulásom az Isten-keresésemben és a megtérésemben.”

 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Tanúságtétel Videók
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Benkő Mária 2018. 03. 07. 08:02

    Köszönöm szépen!