2018. 03. 02.

#csakegygondolat – Ima-áradat

Cikkek százai vagy talán ezrei szólnak az ima erejéről, az imádkozás módjairól, csodákról, amik ima hatására történtek. És tapasztaljuk a saját életünkben is: rövid fohász, reggeli/esti ima, imaböjtlánc, tized… . (Jó esetben) nagyon sokat imádkozunk.

Amikor megkérdezi tőlem 5-6 ember egy imakérés után, hogy “Na??” – akkor mindig felmerül bennem, hogy hányan hány dologért imádkozhatnak még, és az Istennél ez “hogy is nézhet ki tulajdonképpen?” És eszembe jut a Mindenható című filmből Jim Carrey jelenete, ahol letölt 1.527.503 imát.

hirdetés

Persze ez nyilván egy vígjáték, és fogalmunk sincs, hogy ott fent hogy is működnek a dolgok valójában. Viszont mindig nagyon jó belegondolni abba, hogy nem egyedül imádkozom és értem sem csak egy-egy ember imádkozik, és, hogy az Istennel ilyen közvetlen kapcsolatba kerülhetek. Hogy mindig kérhetek, hálát adhatok – és biztos, hogy nyitott fülekre talál. Hogy másokkal is mélyíthetem a kapcsolatom, ha közbenjárok értük akár kézrátétellel LIVE üzemmódban, akár az esti imámban fohászkodva.

Annyira jó az Isten: nem tud megunni meg minket, követ, figyel és vigyáz ránk, bármikor meghallgat, szívesen lát a jelenlétében amikor csak akarjuk.

Árasszuk el az Urat imáinkkal!

#csakegygondolat
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás