2018. 02. 23.

A szerelemről őszintén – az Offline házigazdája nyilatkozott

A 777 Offline rendezvénysorozat közelgő alkalma kapcsán a Bonum TV Délelőtt című műsorában szerkesztőségünk tagja, Vágvölgyi Gergely idézte fel az eddigi Offline-alkalmakat és osztott meg információkat a hétfő esti rendezvényről, tanúságot téve saját házasságáról is.

A 777 csapata 2017 januárjában szervezte az első Offline rendezvényt, a programsorozat azóta közkedveltté vált a keresztény fiatalok körében. Az idei második alkalom központi témája a párkapcsolat, annak különböző aspektusai, vendégeink pedig Révész Szilvia és Révész Lajos lesznek, akik országszerte nagy sikerű előadásokat tartanak a témában (az Offline beharangozója itt olvasható). 

A Bonum TV Délelőtt című műsorában pénteken azt est házigazdája, Vágvölgyi Gergely idézte fel az eddigi rendezvények sikerét és beszélgetett Jákfalvy Kata műsorvezetővel a hétfői Offline témájáról. Gergő kiemelte: a Révész-házaspár a téma szakértőjeként jellemezhető, akik megannyi párnak segítettek már jobbá tenni kapcsolatukat. A jó házasságra való felkészülést „neverending story”-ként jellemezte, amelynek nem szabad véget érnie a jegyeskurzus lezárásával. Mint mondta, a konfliktushelyzetek kezelése kulcskérdés, meg kell tanulni, milyen módon lehet úgy bocsánatot kérni a másiktól, hogy az számára is hiteles legyen. A nagy drámák helyett idővel a felnőtthöz méltó megoldásokat kell keresni. A beszélgetés során szóba került a házasság előtti együttélés témaköre is, amivel kapcsolatban a 777 szerkesztője aláhúzta: a kérdést időnként hajlamosak vagyunk tabuként kezelni, hétfőn azonban megfogalmazódik majd egy senkit meg nem bántó, ám a lehető legjobb házasságot megalapozó válasz e tárgyban is.

hirdetés

Az interjú elején szóba került a 777 új, Apa leszek! címmel indult sorozata is. 

A teljes beszélgetés alább megtekinthető:

777 OFFLINE Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás