2018. 02. 15.

Elindult a 777 webshop!

Nagy örömmel tudatjuk Veletek, hogy hivatalosan is megnyitotta online kapuit a 777 webshop!

Az elmúlt rendezvényeinken már találkozhattatok 777-es termékekkel, azonban mostantól kezdve már online is tudtok vásárolni!  A folyamatosan frissülő webáruházunkban többek között pulóvert, pólót, táskát, kulcstartókat találtok, egyelőre 777-es kiadásban. (Hamarosan általános keresztény termékekkel is bővülünk.) Biztos sokatokban felmerül a kérdés, hogy miért tartottuk fontosnak egy webshop létrehozását, íme az okok:

hirdetés
  • nagyon gyors és praktikus evangelizáló eszköz egy keresztény termék, hiszen neked köszönhetően rengetegen láthatják
  • habár cikkeinkkel, önkéntes szolgálatunkkal meg tudtuk hálálni az adományaitokat, de most már valami megfoghatót is fogunk tudni Nektek adni. A webshop indítása egyúttal egy új támogatási lehetőség.
  • szeretnénk erősíteni azt a tényt, hogy kereszténynek lenni egyáltalán nem ciki: ezért fontos, hogy alkalomadtán büszkén vegyél fel olyan ruhákat, hordjál olyan táskát, használj olyan eszközöket, amelyek keresztény üzenetet hordoznak
  • fontos azonban, hogy ezek a keresztény termékek ne legyenek rossz minőségűek: szeretnénk háttérbe szorítani azt az előítéletet, hogy ami keresztény, az egyben gagyi is.

Az elkövetkező hónapokban igyekszünk minél több terméket bevezetni, ehhez szükségünk lesz a ti ötleteitekre, tanácsaitokra. Egy olyan keresztény webshopot álmodtunk meg, amely a lehető legszélesebb kínálatot nyújtja, a  dicsőítő zenéktől, a könyvektől kezdve az ékszereken át egészen a humoros keresztény pólókig. 

Fogadjátok tehát szeretettel a 777 történetének újabb mérföldkövét, a webáruházunkat!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás