2018. 02. 06.

5 indok miért jobb keresztény közegben bulizni

Egyre nagyobb igény van arra a fiatalok körében, hogy felszabadultan tudjanak kikapcsolódni és ismerkedni, amire egy átlagos szórakozóhelyen nem minden esetben van lehetőség. Ezzel szeretnénk szakítani és meghívni egy újfajta szórakozási alkalomra a 2018. február 10-én, 21.00 órától megrendezett Heavens’s Garden Farsangra. Az alábbi indokok bizonyítják, miért jobb keresztény közegben velünk buliznod:

1. Igényes társaság:
Ha eddig féltél a kétes alakoktól, most tuti nem kell aggódnod! A mi bulinkban nem kell aggódnod, hogy atomrészeg társaságba futsz bele vagy kocsmai verekedés szemtanújává válsz, miközben próbálnál kikapcsolódni. Azt a sztereotípiát szeretnénk lerombolni, miszerint a mai világban már veszélyes elmenni egy szórakozóhelyre és egyáltalán szóba elegyedni, táncolni egy vadidegennel. Mi gondoskodunk arról, hogy olyan helyre érkezz, ahol mindenki tisztában van korlátaival, épp ezért tudnak mértékkel fogyasztani, kulturáltan táncolni, élvezni a zenét és a jó társaságot. 

2. Tökéletes helyszín:
A Liget Club szolgáltatja ezúttal a helyszínt a bulinknak, ahol köztudottan jó a táncterem akusztikája, rendelkezik a legmodernebb hang-, illetve fénytechnikával. A személyzet (biztonsági őrök, pultosok, ruhatárasok stb.) is segítőkészen fognak gondoskodni, hogy igazán jól érezhesd magad, valamint igazán finom italokat fogyaszthass a hangulat kiegészítőjeként. Mellesleg az sem utolsó információ, hogy nagyon jól megközelíthető helyről beszélünk, számos nappali és éjszakai BKK és Volánbusz áll meg a közelben.

3. Közös téma:
Olyan emberek közt fogod találni magad, akikben tuti lesz közös pont: közös értékrend, vallási alap stb. Így pedig rögtön adott a lehetőség az ismerkedésre. Feszengened sem kell, hiszen mindenki azért jön, hogy szórakozzon, így teljesen evidens, hogy lazán megszólíthatsz bárkit: állj mellé táncolni, kérj neki egy italt vagy egyszerűen kérdezd meg mi a kedvenc 777 cikke! 

4. Több mint egy átlagos buli!
A legutóbbi A38-on szervezett rendezvényünk is teltházzal zárult és minden visszajelzés azt igazolta, hogy szuperül érezték magukat a résztvevők. Idén pedig több újítással is készülünk, hogy még exkluzívabbá váljon! Erről a DJ-k is gondoskodni fognak (Silversound – változatos stílusokkal indul a buli, az elektroswingtől a dubstepig pörgetünk; Huszár & Bazsik – eszeveszett tombolás és wellnessprogram napjaink legjobb zenéivel; San – a későn kelőknek négynegyed és DnB). Táncon kívül szeretnénk további programlehetőségekkel is kedveskedni a kikapcsolódni és ismerkedni vágyó fiataloknak.

hirdetés

5. Velünk is találkozhatsz!
A 777 célja, hogy igényes keresztény szellemiségű szórakozó lehetőséget teremtsen, ahova eljöhetsz haverokkal és/vagy pároddal, hogy egy színvonalas közegben, jó hangulatban kikapcsolódhass és szerezz új ismerősökkel közös élményeket!

Ha részese akarsz lenni, nincs más dolgod, mint regisztrálni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd812dZbgMGJmXgRB-a90IV3xEsNR7RcMFofmASkpfH-oNcsg/viewform

Facebook nyereményjátékunkkal pedig szert tehetsz egy ajándék páros belépőre: https://www.facebook.com/777blog.hu/photos/a.623575504466819.1073741829.582939545197082/937263396431360/?type=3&theater

Vár szeretettel a 777 szerkesztősége!

UI.: nyitottságodat, mosolyodat-bájodat, jó kedvedet ne felejtsd otthon!

(fotó: gobankingrates.com)

Blog
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás