2018. 01. 05.

Bízd Újra Életed Krisztusra – Pio atya breviáriuma

Véget ért egy év, kezdődik egy új. Ilyenkor átgondoljuk az elmúlt évünket, esetleg elhatározásokat teszünk a következőre. Ez a breviárium kísérőnk lehet az új évben, ami Pio atya gondolatait, útmutatásait tartalmazza az év minden napjára.

Pio atya olasz római katolikus pap volt. Az iskola harmadik évének befejezését követően egy kapucinus szerzetessel való beszélgetés után fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy szerzetesnek áll. 1903-ban a lépett be a morconei Kapucinus Ferences Testvérek Rendjébe. Pappá 1910 augusztusában szentelték. Korunk titokzatos kiválasztottja volt, 1918-ban kezén, lábán és oldalán stigmák jelentek meg, melyeket élete végéig viselt. 2002-ben avatták szentté.

„Egyre nagyobb szükségét érzem annak, hogy mind nagyobb bizalommal átadjam magam az Isteni Irgalomnak, és hogy reményemet csak Istenbe helyezzem.” /Pio atya/

hirdetés

Ez a könyv azért jó, mert végigkísér az éven, útmutatást és ötleteket ad a mindennapjainkhoz. Nagy segítségünk lehet Krisztus követésében.

Gergely Kinga


A könyv beszerezhető a D18 keresztény kávézó és könyvesboltban (link: http://d18.hu/). Ha a fizetésnél a 777-re hivatkozol, 10 % kedvezményt kapsz a könyv árából!

 

 

Könyvajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás