2017. 12. 25.

Újra elkápráztatta hangjával a világot az olasz apáca

Ismét színpadra lépett – és elkápráztatta hangjával az embereket – Cristina nővér!

Cristina Scuccia nővérrel korábban már foglakozott a 777:  a fiatal apáca 2014-ben jelentkezett a Voice című tehetségkutató műsorba, amelyet utána döbbenetes nagy fölénnyel nyert meg. Cristina nővér milliókhoz jutott el hangjával, egyszerűségével, nem csak dalaival, hanem hitével is lenyűgözte egész Itáliát.

hirdetés

A nővér most a Vatikánban tartott karácsonyi koncerten lépett fel, amelyet több olasz televízió is élőben közvetített. Mariah Carey világhírű slágerét, az “All I want for Christmas is you” című dalt énekelte el, nem is akárhogyan:

A 29 éves apáca azóta több országban is színpadra lépett, de nagyon tudatosan kerüli a “celebvilágot”: többek között ezért sem adott ki immáron három éve új albumot. Tudatosan kommunikálja a rajongói felé, hogy ő elsősorban apáca, aki hangjával is evangelizálni akar, nem a hírnév foglalkoztatja. Ennek volt tökéletes példája, hogy a Voice döntőjét megnyerve az élő adás kellős közepén megkérte a zsűritagokat és a stúdióban jelenlévőket, valamint az otthon ülő milliókat, hogy imádkozzák el együtt, közösen a Miatyánkot.

Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás