2017. 09. 18.

Online és offline – Nézd élőben Böjte Csaba testvért!

Rengeteg aggódó üzenetet kaptunk, hogy vajon lesz-e lehetőség interneten keresztül követni a 777 OFFLINE szeptemberi rendezvényét, amelynek vendége Böjte Csaba testvér lesz. A mai nappal hivatalosan is meg tudjuk erősíteni, hogy a ShoeShine csapatával együttműködve létrejön a közvetítés, az adományoknak köszönhetően.

Szinte alighogy meghirdettük a 777 OFFLINE szeptemberi eseményét, azonnal tehettük is ki a megtelt táblát. Persze pontosan tudjuk, hogy ez nem önkéntes csapatunk érdeme, hanem a vendégé, hiszen hatalmas megtiszteltetés ért bennünket: jövő hétfőn 19 órától Böjte Csaba testvér válaszol Vágvölgyi Gergely és a Ti kérdéseitekre a Szent Imre Gimnázium dísztermében.

Kérdés volt azonban, hogy ezúttal is lesz-e élő online közvetítés, azonban az adományoknak köszönhetően és a ShoeShine csapatának nagylelkűségének hála az utolsó akadály is elhárult. Így az eddigi 5 teltházas OFFLINE alkalomhoz hasonlóan, ezúttal is lesz élő közvetítés, amelyet a Facebook-oldalunkon is megosztunk majd.

Köszönettel kérjük azokat, hogy akik regisztráljak jöjjenek is el az eseményre, ezzel megtisztelve Csaba testvért és a beszélgetésről lemaradó több száz érdeklődőt.

 

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás