2017. 09. 15.

Öveket becsatolni! – Az évszázad öngólját lőtte a holland meleglobbi

A KLM holland légitársaság fontosnak tartotta, hogy kiálljon az LMBTQ mellett, ám kezdeményezésük  pont fordított hatást ért el.

Aligha lehetne ugyanis jobb példával szemléltetni, hogy mi a gond a homoszexualitással magával, és hogy miért elszomorító az a döbbenetes lobbi és nyomulás, amivel természetesnek próbálják beállítani. Íme a Twitter bejegyzés: “Nem számít kivel kattintasz!”

Csakhogy a kép pontosan azt mutatja, hogy egyedül akkor működik a biztonsági öv, ha a hagyományos módon kapcsolja be az ember. Nem tudja magát bekötni ha nem a rendeltetésszerűen használja az eszközt. A leszbikus és a meleg kombináció esetén  egész egyszerűen nem lehet használni, hiszen nem a használati mód szerint alkalmazzák.

Ellentétben viszont a heteroszexuális változattal: a képen látható megoldási eszközök közül ez az egyetlen lehetőség, hogy biztonságban utazzál, ez óv meg téged a balesettől.

Nem mi mondjuk, hanem a KLM!

(A képet a 888.hu találta)

Egyéb
hirdetés

5 hozzászólás

  • Válasz Józsa Imre 2017. 09. 15. 21:12

    Ezt lehetett volna sokkal szeretetteljesebben megfogalmazni. Amit mondani akar a cikk, azzal még nem lenne gond. Ilyen rövid terjedelemben ennyi mindent leírni, nem kicsit offenzív stílusban nem hogy nem korrekt, de mondhatni felelőtlenség, meggondolatlanság. Ez a cikk több gyűlöletet kelt, mint amennyire szüksége van a mai katolikus embernek, hogy helyén kezelje a témát.

    • Válasz Lakatos Eminem 2017. 09. 18. 06:27

      Egyetertek onnel, nekem is pont ez jutott eszembe a cikk olvasasa kozben!

  • Válasz Nevetséges 2017. 09. 16. 00:39

    https://youtu.be/fKFDxg4cbIw?t=1m5s

  • Válasz Gábor 2017. 09. 17. 18:53

    @Józsa Imre! Ezt ilyen szeretetteljesen foglmazza meg a Biblia: “Asszonyaik a természetes szokást természetellenessel váltották fel. A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét. Nem méltatták az Istent arra, hogy megismerjék, az Isten is romlott eszükre hagyta hát őket, hogy alávaló tetteket vigyenek végbe.” [Róm I. 26b-28]. A Biblia gyűlöletet kelt? Szerintem nagyon szellemes a fenti írás.

    • Válasz BIBLIKUS 2017. 09. 18. 19:23

      A leviták könyvének is vannak idevágó szekciói. Ott a kiérdemelt büntetést is leírják!