2017. 09. 15.

Hatalmas az érdeklődés – teltházas lett a 777 Offline

Néhány nappal azután, hogy bejelentettük a 777 Offline szeptemberi vendégét, le kellett zárnunk a regisztrációt, elértük a helyszín maximális kapacitását. Rengetegen érdeklődnek Böjte Csaba gondolatai iránt.

Hétfőn jelentettük be, hogy a 777 Offline programsorozat következő következő vendége Böjte Csaba ferences szerzetes lesz. A rendezvényre 25-én 19 órától kerül sor a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermében, ott, ahol Bashar Warda iraki káld érsekkel beszélgettünk májusban.

A program iránt hatalmas az érdeklődés, néhány nap alatt több mint ezerkétszáz ember jelezte a közösségi oldalon, hogy szívesen meghallgatná az erdélyi ferences szerzetes gondolatait.

hirdetés

Mivel a regisztrált jelentkezők száma elérte a terem maximális befogadóképességét, a regisztrációt csütörtökön lezártuk, ami azt jelenti, hogy szűk négy nap alatt elfogyott minden hely. Jelenleg előrehaladott egyeztetéseket folytatunk a program élő online közvetítéséről, így kedvezve azoknak, akik nem tudják a helyszínen meghallgatni Csaba testvért.

A hagyományoknak megfelelően az est második felében a közönségnek is alkalma lesz kérdezni Csaba testvértől. Ezt akár már most is megtehetitek az esemény közösségi oldalán! A résztvevőket arra kérjük, hogy érkezzenek korán (kapunyitás 18:30-kor), hogy az ülőhelyek elfoglalása a rendezvény kezdetére rendben megtörténhessen!

A 777 Offline szeptemberi alkalmáról minden információ és friss hír megtalálható a rendezvény Facebook-oldalán.

Már csak tíz nap!

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás