2017. 07. 27.

#csakegygondolat – Szelfizni csak óvatosan!

Az elmúlt napokban több olyan balesetről is hírt adott a sajtó, mely nem történhetett volna meg, ha nem írna felül mindent egy-egy fénykép iránti vágy. Ha azonban a biztonságot is felülírja, bekövetkezhet a tragédia. Még bőven tart a nyár – kezdjünk már el vigyázni magunkra!

Tudom-tudom, vannak helyzetek, amiket mindenképpen szeretnénk megörökíteni, amiket meg akarunk osztani barátainkkal, családunkkal, amikről azt gondoljuk, évek múltán is szép emlék lesz megnézni őket. (Odáig nem merészkedek, hogy azt mondjam, amikről tudjuk, dől majd a lájk, mert nyilván senki sem erre alapoz…) A nyár pedig különösen is szelfiszezon, utazunk, szabadtéri programokon veszünk részt, haverok, buli, szamba… De néha az életünkkel játszunk egy-egy kép kedvéért, ami talán túl nagy ár.

Az elmúlt két napban két súlyos baleset is történt magyar emberekkel szelfizés közben – az egyik ráadásul súlyos tragédiába torkollott, amikor egy 15 éves lányt magával ragadott a tenger Szardínián.

hirdetés

Könyörögve kérlek Titeket, ne legyen fontosabb egy jó kép a testi épségeteknél!

Nincs olyan háttér, esemény, természeti tünemény, amely megéri, hogy az épségünket, sőt, az életünket kockáztassuk. Egyszerűen nem éri meg. Úgyhogy csak óvatosan!

Vágvölgyi Gergely

#csakegygondolat Vágvölgyi Gergely
hirdetés

1 Komment

  • Válasz dfghjk 2017. 07. 28. 18:17

    Igazad van. A szelfizés különben is csak arra jó, hogy bizonyítsuk, hogy mi is ott voltunk, mert fényképzeni máshogy is lehet. De aki nem hiszi el szelfi nélkül, annak egyáltalán miért akarnánk bizonyítani? Győzzön a józan ész!