2017. 04. 28.

Isten, Szex és az Élet értelme – világhírű előadó látogat Budapestre

Első alkalommal látogat Budapestre Christopher West: a világhírű előadó Isten, szex és az élet értelme  címmel tart előadást május 18-án, a Jégpalotában.

A 777 már többször foglalkozott a “test teológiájával”: a kifejezés Szent II. János Pál pápától való, aki egyedülálló módon és érthetően világított rá a szexualitás valódi értelmére, az abban megélhető szabadságra. Ezekre a gondolatokra alapozta világsikerű könyvét Christopher West amerikai szerző és előadó, aki hamarosan Budapestre látogat!

Az Európai Regionális Szervezet által létrejövő,  május 18-i előadásnak az “Isten, szex, és az élet értelme”  a címe.  Christopher West – és persze II. János Pál – egyik fő vezérgondolata, hogy a testünk és a lelkünk vágyai Istenhez vezetnek bennünket, amelyeknek köszönhetően ahhoz a boldogsághoz juthatunk, amelyre teremtve lettünk!

hirdetés

A Jégpalotában lévő rendezvény regisztrációhoz kötött. Érdemes nem halogatni a regisztrációt, mivel az esemény iránt hatalmas az érdeklődés, a 777 több szerkesztője is személyesen lesz jelen Christopher West első budapesti előadásán.

A helyszínen a szervezők adományt gyűjtenek. Javasolt adomány összege: 1500 FT/fő.

További információkat az előadással kapcsolatban a szervezők által létrehozott Facebook-eseménynél találtok:

Fotó: christopherwest.com

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás