2017. 04. 18.

777 Offline – Mi a baj a genderrel?

Folytatódik a 777 nagysikerű rendezvénysorozata, a 777 Offline, melynek vendégei áprilisban Frivaldszky Edit és Hodász András lesznek. Terítéken pedig nem kisebb falat, mint a gender ideológia. Az est végére összeáll a kép, hogy mi is a baj vele…

A 777 csapata idén januárban nagy sikerű rendezvénysorozatot indított: minden hónap utolsó hétfőjének estéjén többszáz fiatal jelenlétében kerül megrendezésre a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán a 777 Offline, amelynek keretében közismert, keresztény személyiségekkel beszélgetünk húsba vágó kérdésekről.

Januárban Hodász András atya beszélt a fiatalokat érintő kérdésekről és válaszolt őszintén a hallgatóság kérdéseire. Februárban Beer Miklós püspök volt a vendégünk, márciusban pedig a 2020. évi Eucharisztikus Világkongresszus előkészületeiért felelős Fábry Kornél osztotta meg velünk gondolatait.

Április 24-én folytatódik a programsorozat: ezúttal Frivaldszky Edit és Hodász András lesznek a vendégeink, akik saját foglalkozásuk aspektusaiból világítják majd meg a genderideológia veszélyeit és mutatják be a keresztény álláspontot (kapunyitás 18:30-kor, kezdés 19:00-kor). Az est második felében ezúttal is lesz alkalom arra, hogy a jelenlévők, illetve az eseményt online közvetítés keretében figyelemmel kísérők tegyék fel kérdéseiket. 

Frivaldszky Edit a természetes családmodellt védő Emberi Méltóság Központ igazgatója, konzervatív aktivista, a Magyar Arany Érdemkereszt Polgári Tagozatának kitüntetettje, az Együtt az Életért Egyesület elnöke, 2012-ben az Egy közülünk európai polgári kezdeményezés magyarországi koordinátora volt.

hirdetés

Hodász András római katolikus pap, a kispesti Nagyboldogasszony templom káplánja, pedagógus, magyar és kommunikáció szakon végzett az egyetemen, a 777 bloggere, két éven keresztül a Római Pápai Magyar Intézetben tanult.

A beszélgetőtárs a márciusi alkalom után ismét Vágvölgyi Gergely politológus, a 777 szerkesztői csapatának tagja lesz.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken legfeljebb egy perc alatt kitölthető.

A 777 Offline áprilisi rendezvényének Facebook-oldala, amelyen folyamatosan friss információkat osztunk meg, itt érhető el.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A korábbi alkalmakról készült videók:

Január, vendégünk Hodász András atya:

Február, vendégünk Beer Miklós püspök:

Március, vendégünk Fábry Kornél atya:

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás