2017. 01. 30.

Nézd élőben a 777 OFFLINE-t!

A 777 és a a ShoeShine együttműködésének köszönhetően ma este 19 órától élőképes közvetítést láthattok a 777 OFFLINE eseményről, amelynek vendége Hodász András atya lesz!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem ITK karán megrendezett 777 OFFLINE beszélgetéssorozat első vendége Hodász András atya! A 777 oldalán blogot vezető pap humorával, remek stílusával és szilárd értékeivel hamar rendkívül népszerűvé vált. A mai beszélgetés címét ő választotta ki: „Lelki edzésterv kezdőknek és haladóknak.” Beszélgetőtársa a 777 főszerkesztője, Martí Zoltán lesz.

hirdetés

Az esemény iránt hatalmas az érdeklődés, valószínűleg zsúfolásig megtelik majd az egyetem aulája. Akik nem tudnak személyesen ott lenni , azok sem maradnak le semmiről, hiszen a 777 és a ShoeShine összefogásának köszönhetően bárki nézheti az interneten a beszélgetést, sőt kérdéseket is fel lehet majd tenni András atyának! Ennek módjáról a 19 órakor kezdődő beszélgetés elején hallhattok!

Tartsatok velünk akár személyesen, akár pedig virtuálisan, hogy együtt beszélgethessünk, hitről, életről, rólatok! A közvetítést a 777 Facebook-oldalán is követhetitek, 19 óra előtt pár perccel tesszük ki a linket!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás