2017. 01. 13.

“Istentől áldott ember vagyok” – Szilágyi Áron

Nem férhetett kétség hozzá, hogy az olimpiai bajnoki címét megvédő Szilágyi Áron lesz az Év férfi sportolója.  A rendkívül szimpatikus sportember a díj átvételét követően Istennek is hálát adott, nemcsak sikereiért, de életéért is. 

A Vasas 26 éves versenyzője-  ha valaki szombaton olvassa a cikket, akkor már 27 – az Év férfi sportolója díj átvételét követően az alábbi mondatokkal köszönte meg az újabb elismerést:

hirdetés

“Rióban tett első nyilatkozatomban azt mondtam,  hogy áldott ember vagyok. Hadd fűzzem fel ezt a köszönőbeszédemet erre a gondolatra: nem csak azért vagyok áldott, mert olimpiai bajnok lehettem, nem is azért mert ezt a díjat ma este megkaptam. Sokkal inkább azért, mert Isten megáldott egy fantasztikus menyasszonnyal,  egy szerető és támogató családdal.  Remek barátokkal, akik megfelelően kritizálnak,  egy olyan edzői csapattal, akikkel éjjel-nappal dolgoztunk azon, hogy újra a dobogó legfelső fokára állhassak.  Nagyon köszönöm nekik.

Őszintén azt gondolom, hogy nemcsak én vagyok áldott, hanem egész Magyarország is, hogy van a sport nekünk, hogy van az olimpia nekünk. 2024-ben miért is ne épp Budapesten?  Ezért is nagyon szurkolok!”

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás