2017. 01. 11.

Egy vietnámi férfi harca az abortusz ellen

 Az igazi szeretet és önfeláldozás példáját állítja elénk egy vietnámi férfi. Tong Phuoc Phuc már több mint 100 életet mentett meg az abortusztól.

Tong Phuoc Phuc még 2001-ben figyelt fel a kórházban arra a szobára, melyben az abortuszokat végezték. Tong saját gyermeke születése miatt üldögélt a kórház várótermében és közben látta, ahogyan a szomszédos terembe várandós nők mennek be, de gyermek nélkül távoznak. Tong megtudta, hogy a teremben abortuszokat végeznek. Az élmény annyira megrázta, hogy döntésre szánta el magát. Kérelmezte, hogy a gyermekek maradványait eltemethessék, majd megtakarított pénzéből földet vett a hegyekben, ahol egy temetőt alakított ki.

Hatalmas szeretetének híre ment és nemsokára olyan nők keresték fel, akik nem tudták volna eltartani születendő gyermeküket. Nem sok idő kellett hozzá és a temetőkert helyén egy gyermekotthon épült. A középkorú vállalkozó minden teketória nélkül azóta is segít a rászoruló nőknek és a csecsemőknek. Az otthon a mai napig több mint 100 gyereknek adott új menedéket. A sok gyermek felnevelése emberfeletti feladat, de Tong nagyon elégedett, hogy ennyi gyermeknek apja lehet.

hirdetés

“Én ezt a munkát fogom végezni az utolsó leheletig és másokat is arra bíztatok, hogy segítsenek a hátrányos helyzetű embereknek” – mondta Tong határozottan egyik interjújában.

 

 

 

 

Forrás: www.lifesitenews.com

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás