2017. 01. 07.

4 lépés a dicsőítéshez, imához

A következő néhány gondolatot a MEHR konferenciáról hozzuk nektek, de mindenhol nagyon fontos, ahol ima van, ahol dicsőítés van, ahol közönség van. Érkezz meg, legyél jelen, áldd az Urat!

A színpadról szól a zene. De amit a szíveddel teszel, a te felelősséged. Íme néhány ötlet hogy hogy legyél jelen a mehr konferencián. Ige: ef1.17-19

1. Itt és most – vegyél egy mely lélegzetet és érkezz meg. Hogy vagy most itt jelen? Teljesen mindegy: Isten itt van az ittben, a mostban. Üdv a valóságban!

hirdetés

2. Tedd le a terheket – minden gondodat Jézusnak adhatod! Van egy bűnöd ami miatt megbocsátást kell kérned? Ne fuss el, meséld el neki!

3. Javítsd a fókuszt! A figyelmeddel fordulj Isten felé. Érzed a jelenlétét? Ha nem, kapcsold be a hited! Néha segít, ha becsukod a szemeid.

4. Énekelj (vagy csak beszélj)! Ne legyél passzív, mint egy koncerten. Próbálj együtt énekelni a zenekarral, a tömeggel. Vagy mondd ki (hangosan vagy halkan), hogy milyen az Isten. Ha nem megy, olvasd fel a 16. Zsoltárt! Zsolt16. 1,2,11

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Lelkiség
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás