2016. 11. 24.

Szűzen mentem férjhez

Várni a házasságig. Megvalósíthatatlan elképzelés, őrültség, egyáltalán még létező jelenség? Sabrina Peters vette a fáradtságot és interjút készített olyan nőkkel, akik vártak szexuális életük elkezdésével a házasságig. Az ausztráliai ifjúsági lelkésznő cikkét a BellaGirl Online Magazin közölte.

Kate, 2 éve házas

“A döntésem, hogy szűz maradok a nászéjszakáig, nem csak azon alapult, hogy keresztény vagyok. Átgondoltam a  szüzesség mellett és ellen szóló érveket, és ez alapján magam döntöttem el, hogy ez a legjobb út. A kapcsolatom a férjemmel (aki szintén szűz volt) csodálatos. Nincs kihez hasonlítanunk egymást, nincs bennünk bűntudat, megbánás és szégyenérzet. Nem hasonlítgatom magamat más nőkhöz, és nem aggódom, hogy a férjem majd talál nálam vonzóbb nőt. Nem csak azért, mert megőrizte magát nekem, hanem, mivel így tett, tudom, hogy mekkora az önuralma és önfegyelme.”

Tayla, 3 hónapja házas

“Joshua volt az első barátom, és az egyetlen fiú, akit valaha is megcsókoltam. Felemelő pillanat volt úgy állni az oltár előtt, hogy vártunk a szexszel egymásra.  Hálás vagyok, hogy Joshua az egyetlen férfi, akivel valaha is együtt voltam. Hiszem, hogy a házasságunk a szeretet és az elköteleződés biztos alapján áll.”

Marina, 3 éve házas

“A szüzességem megőrzése az „Igenig” sok sérüléstől, szenvedéstől megóvott, amit el kellett volna viselnem, ha minden sráccal lefeküdtem volna, akikkel randiztam (volt egy pár). A szakítás éppen elég nehéz a szex miatti plusz intimitás nélkül is. ”

hirdetés

Jenny, 3 éve házas

“Azt hiszem, a várakozás mindent újszerűvé és izgalmassá tett. Ez is a házassági ‘alku’ része volt. Nincs köztünk veszekedés és „titkos batyu” a korábbi kapcsolatok miatt stb. A szexet csak egymással tapasztaltuk meg, ezért aztán igazán különleges.”

A teljes cikket itt olvashatja el.

 

Forrás: bellagirlmagazin.hu

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Életmód Interjú
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás