2016. 10. 10.

„Atya, végülis hol van a Szentírásban, hogy tartsam meg a tisztaságomat a házasságig??”

Hogyan is áll az egyház a házasság előtti tisztasághoz? Miért nem enged korunk szexuális nyomásának és miért tart ki a „régi” törvények mellett? Bloggerünk, Hodász András atya mindössze 20 perces igehirdetése 2013. október 2-án hangzott el Budapesten.

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Hodász András Videók
hirdetés

3 hozzászólás

  • Válasz Rozmán Szilvia 2016. 11. 19. 20:11

    ….

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 11. 18. 21:14

    Üdv!
    H.András atya nagyon szimpatikus!Rettentően tettszik az orgánuma.
    05:10 -nél kezd beszélni az Isten szeretetéről.”szabadon,hűségesen,gyümölcsözően.” Hát nem!Sajnos ezek szerint Isten szeretetét még nem tudja értelmezni.Nem baj ez,talán később.
    Először is,a mi emberi szeretetünk nem ér fel Isten szeretetével és mivel nem ér fel,nem is tudjuk értelmezni.Próbálkozunk rendületlenül de egy bizonyos határt képtelenek vagyunk átlépni és ezt soha nem is fogjuk megtenni csupán azért mert emberek vagyunk. Ugyanis Isten szeretetét nem lehet leírni!!!Valójában ez nem is az a szeretet amit mi annak érzünk.Ez csupán egy ici pici része annak.Mi a szeretetet egy külön álló résznek tekintjük ami valójában egy.Tudom,ez értelmezhetetlen de pont ezért nem értjük.Szeretetről,haragról,szépségről stb beszélünk,de ez csak a mi szintünkön válik külön.Isten nem darabolja el ezeket.Övé a legtisztább érzés ami létezik és ezt mi fel nem foghatjuk csak külön külön.Épp ezért nem hibás a szeretetről alkotott gondolatunk de messze van az igazságtól.A lényeg,hogy rosszul értelmezitek Istent.Abban a pillanatban,mikor rájössz ki is Ő,mosolyogsz azon a mondaton ami leírja Isten szeretetét.Szomorú az,hogy megelégedtek a kirakos pár darabjával,mikor az egész is ott van előtettetek.(ne bosszankodj,próbáld megérteni,hidd el,mikor sikerül,nagyon homlokon csapod magad)

  • Válasz jamply 2018. 12. 28. 23:22

    Te, ne haragudj már… de sokszor nem tudok különbséget tenni „Gizike vagy a Gőzeke” között!
    De mi vaaan..? hogy mondtad?… milyen hosszasan?… de milyen keveset…?!
    (mert ha erről akartál volna írni, akkor érteném: „Eros, Filia, Agapé”)