2016. 10. 07.

Itt kellene megállni: gyermekkínzásba csapott át az LMBT-őrület

“Átlépett egy határt a meleglobbi: kislánynak született „transzkisfiú” szerepel a népszerű amerikai vígjátékban, kisfiúnak született „transzkislányt” mutogattak a texasi Pride-on.” A Heti Válasz cikkét közöljük.

A meleglobbi már rég nem a melegekért küzd. Egyszerű, mezei homoszexuálisnak lenni a fejlett világban már nem nagy kunszt, a hátrányos megkülönböztetés a múlté, egymás után vezetik be az azonos neműek házasságát a nyugati demokráciákban. Ez a csata eldőlt.

A baloldalnak ez a helyzet természetesen nem jó: mindig újabb áldozati csoportokra van szükségük, akiket felszabadíthatnak a jogfosztás alól. Ideológusaik ezért percenként találnak ki új, abszurdabbnál abszurdabb szexuális orientációkat és genderidentásokat, amelyek a ciszheteró többségi társadalom elnyomásától kénytelenek szenvedni.

E helyütt csak néhányat villantanánk fel a folyamatosan frissülő listából: bigender, trigender, pángender, agender, genderflux, nomaszexuális, omniszexuális, demiszexuális. Ha valakit érdekel, mit jelentenek ezek a kategóriák, nézzen utána (például ezen a kiváló oldalon), de felesleges, mert a valóságban nem jelentenek semmit az égadta világon.

hirdetés

Elsőként a transzneműek ügye került napirendre. A kezdő lökést Bruce Jenner amerikai valóságshow-szereplő adta meg, amikor 2015-ban azzal a meglepő ténnyel rukkolt elő, hogy nőnek érzi magát, és Caitlyn a neve. Ezután jött a Nagy Amerikai Vécéháború, amelynek központjában az a kérdés állt, hogy a férfi vagy a női illemhelyre járjanak-e a transzneműek.

De kik a transzneműek? Ők a T betű az LMBTstb. betűszóban. A szó nem szexuális orientációt jelöl, vagyis nem azt árulja el, hogy milyen nemű partnerhez vonzódik az illető, hanem nemi identitást, vagyis azt, hogy milyen neműnek érzi magát. Transznő, aki nőnek érzi magát, noha férfitestbe született, bármilyen nemhez vonzódik is, és vice versa.

A mozgalom alapvetése, hogy a társadalomnak kérdőjel nélkül el kell fogadnia az illető önmeghatározását, különben a transzfóbia bűnébe esik. Ha egy felnőtt fehér férfi azt mondja magáról, hogy ő egy ázsiai kislány, akkor kinevethetjük, amiért ázsiainak képzeli magát, kinevethetjük, hogy gyereknek hiszi magát, de gondolkodás nélkül el kell fogadnunk, hogy más nemű, mint amilyen valójában. Legalábbis addig, ameddig egy amerikai egyetemen eszébe nem jut valakinek a transzrasszúak és a transzkorúak jogait is a zászlajára tűzni.

Mindezen mi itt, az Atlanti-óceán túloldalán jókat kuncoghatunk, mostanra azonban olyan pontra ért az őrület, ami minden jóérzésű embernek az arcára fagyasztja a mosolyt. A mozgalom ugyanis gyerekeket vett célba.

Az elmúlt hetekben riasztó hírek érkeztek a tengerentúlról. A Modern Family című népszerű vígjátéksorozat egyik epizódjában egy 8 éves transznemű „kisfiú” kapott szerepet, ami annyiban nem meglepő, hogy a széria eddig is sokat tett a másság elfogadtatásáért: egy férfipár nevel benne egy örökbe fogadott kislányt.

Egy texasi Pride-felvonuláson pedig egy olyan szerencsétlen nyolcéves kisfiút mutogattak, aki szülei mély meggyőződése szerint fiútestbe született kislány, ezért lányként nevelik. Sajnos celebritások is segítenek népszerűsíteni a trendet: a nemrég szétvált baloldali kirakatházaspár, Angelina Jolie és Brad Pitt fiúként neveli 10 éves kislányát, Shiloht.

A cikk folytatását itt olvashatjátok.

(Forrás: Heti Válasz)

Egyéb Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás