2016. 09. 22.

Már csak 100 napod van idén!

Emlékeztek még, amikor 265 nappal ezelőtt mindenfélét megfogadtatok erre az évre? Vagy amikor bakancslistát írtatok? Vagy amikor olyan mondatokat mondtatok, hogy “Idén biztos…” vagy “Na, majd 2016-ban…” Hát akkor csak úgy szeretnénk szólni, hogy már csak 100 nap van!

Ma van szeptember 22-e. Ez azon túl, hogy egy csodálatos csütörtök és szerencsénkre szépen süt a nap, több dolgot is jelent.
Az őszi nap-éj egyenlőség napja van, tehát ma pontosan ugyanolyan hosszúak a nappalok és az éjszakák a Föld minden egyes pontján!
Még 100 nap van hátra a szilveszteri buliig, a 2016-os év végéig. Ha bármit megfogadtál, most már tényleg tedd meg, vagy legalább tervezd meg! (Főleg, ha nem nyaralással volt kapcsolatos, mert arról már lemaradtál!)
Karácsonyig tehát alig több mint 90 nap van – hamarosan a boltok is megtelnek a szuper reklámokkal és ajándékokkal… De ettől függetlenül: ötleteken már gondolkozhatsz!
Sok minden van még hátra idén: Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, nemzeti ünnep, hosszú hétvége, Karizmatikus Találkozó, Tűz Evangelizáció, Advent és várakozás, Mária ünnepek, szentek napjai, Krisztus király vasárnapja, az Új Bor ünnepe, a Reformáció napja…

hirdetés

És még nekünk is sok tervünk van idén is, jövőre is!

A rövid lényeg igazából csak annyi, hogy ezt a kerek száz napot éld meg jól, bírd ki, szervezd meg, és derűvel várd a mínuszokat meg a latyakot is 🙂

Kép: pixabay.com

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás