2016. 09. 19.

Szakítanom kell a barátommal, mert eltávolít Istentől. Hogyan tegyem?

Nem lehet úgy szakítani egy sráccal, hogy utána lelkesen és kellemesen érezze magát. Fájni fog. De meg kell történnie. Ha egy lány soha sem tanulja meg, hogy miként vigyázzon magára, és mondjon nemet, soha sem fogja megtalálni a szerelmet. A Chastity Project cikkét a Who haven’t seen blog fordította le.

Hogy szakíts vele, talán szánhatsz időt egy hosszadalmasabb levél megírására. Így eljuttathatod hozzá a szakítás összes okát, és ha elfelejtene közülük egyet is, mindig meg tudja nézni a levelet. Miatta és magad miatt szakítasz vele. (Neki meg kell vizsgálnia, hogy hova tart az élete.) Végtére is, árt a hitednek, a családodnak és a nővé fejlődésednek. Talán szeretne manipulálni, hogy maradj vele, ezért világosan írd le a levélben, hogy vége van a kapcsolatnak. Gondolj azokra a pillanatokra, amikor fel kellett volna világosítanod, és tedd jóvá az egészet egy levélben.

hirdetés

Emellett jó, ha találsz magadnak egy szakítós barátnőt. Ez egy másik lány vagy családtag, aki melletted áll ezalatt a nagy átmenet alatt. Amikor úgy érzed, hogy fel kellene hívnod vagy írnod kellene neki, mindig odafordulhatsz a szakítós barátnőhöz egy kis bátorításért.

Maradj erős. Mindenféle testi érintkezést szüntess meg vele. Ne csókolózzatok. Ne fogjátok meg egymás kezét. Semmit se. Ez a férfi NEM a férjed, és a vonzódásod nem hozzá kell, hogy kötődjön. Azzal, hogy bárminemű vonzódást mutatsz felé, csupán felülteted. Légy annyira erős, amennyire csak tudsz és kapaszkodj Istenbe, a családba és néhány jó barátnőbe, akik magukkal húznak. Ez messze a legszeretetteljesebb dolog, amit tehetsz érte.

A jövőben tudd, hogyha bármiféle kapcsolat lelkileg hátráltat, az az egyértelmű jele annak, hogy a kapcsolat nem Istentől való. Időközben izgatottan várom azt, hogy megtapasztald azokat a jó dolgokat, amiket Isten tervezett adni számodra, amikor elengeded ezt a kapcsolatot és megnyílsz életedben az Ő akaratára.

Forrás: Who haven’t seen

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Életmód
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás