2016. 08. 02.

Rock the City! Kutless, Christafari, Altarive

Mit is fejez ki az, hogy Rock the City?

Szeretnénk szellemileg felrázni a várost augusztus 17-én, amikor egy egész estén keresztül szól az evangélium dalokban és szóban egyaránt a város szívében, az Akvárium Klubban. Itt minden Isten dicséretéről szól majd, igazán különleges formában: reggae és rock stílusban.

hirdetés

Imádkozzunk városunkért és mindazokért a barátainkért, családtagjainkért, akik a környezetünkben élnek és még nem ismerik az Urat! Hívjuk meg őket egy rendhagyó dicsőítő alkalomra, mert hisszük, hogy Isten munkálkodni fog az Ő életükben is. Az az imádságunk, hogy szellemi áttörések történjenek ezen az estén, ahogy megnyitjuk szivünket Isten előtt. Hisszük, hogy Isten megérinti mindazokat, akik felé talán évek óta szolgálunk, akik a gyülekezetünk küszöbén állnak. Imádkozzunk őértük, hogy elkötelezett Krisztus-követőkké váljanak.

Sok fiatal szíve felé ajtót jelenthet a keresztény rockzene, ezért nagyon örülünk, hogy vendégül láthatjuk a műfaj egyik legsikeresebb zenekarát a Kutlesst és Isten rajtuk keresztül is munkálkodhat városunkban. A zenekar tagjai is kifejezték, hogy régi vágyuk, hogy Magyarországon szolgáljanak. Az ő koncertjükre a magyar Altarive segít majd ráhangolódni. Mark Mohr a Christafari együttes frontembere is megosztja velünk bizonyságtételét. Mark kemény drogos volt, amikor Isten megszólította és megszabadította majd elhívta a szolgálatra. Az ő története sokak számára adhat bátorítást és reményt. Az 1989-ben alapított Christafari zenekarral a világ számos pontján szolgált már és vitte a remény üzenetét, zenéjével pedig azt a boldog életérzést közvetíti, amit Krisztus szeretete olt belénk.

Rock the City! Kutless, Christafari, Altarive
2016. augusztus 17-én (szerdán) az Akvárium Klubban, Budapesten
Belépőjegyek [itt] már 3120 Ft-tól

Programajánló Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás