2016. 06. 21.

Zseniális kezdeményezés: együtt imádkozhatnak a magyar fociszurkolók

A dunavarsányi Soli Deo Gloria Közösség nevében Keresztesi Balázs közös imádkozásra hívja a Lyonban tartózkodó magyar szurkolókat – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Nagyszerű kezdeményezést osztott meg a Magyar Labdarúgó Szövetség: a Franciaországban tartózkodó több tízezer magyar szurkoló együtt imádkozhat a magyar csapatért. A kezdeményezésnek köze lehet ahhoz, hogy a 777 kérésére Szabó-Molnár Bálint atya egy imát fogalmazott meg a magyar labdarúgó-válogatottért:

hirdetés

Ima a magyar válogatottért

Istenem, áldalak a lehetőségért, hogy a magyar labdarúgó válogatott ezen az Európa-bajnokságon szerepelhet. Add, hogy ez az álom a Te akaratod szerint valósuljon meg. Kövesd minden lépésüket és kérlek, add erődet és bölcsességedet, hogy minden tehetségüket adva tudjanak játszani.

Segíts nekik, ne hagyd magukra őket a meccsek alatt, hogy sportemberhez méltóan tudjanak küzdeni és hogy mindig emelt fővel hagyhassák el a pályát. Légy  Te a tizenkettedik játékos, és vezesd el őket az örök győzelemre!

Ámen.

Az imádság vezetésére Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspököt kérték fel, aki szintén a városban tartózkodik. A június 22-én 13 órakor kezdődő esemény helyszíne a Szent János-székesegyház.

Egyéb Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás