2016. 06. 09.

Lelkes Napok, azoknak, akik Istennel akarnak találkozni

Évek óta keresed az igazságot? Keresed Istent? Úgy érzed, valami még hiányzik az életedből? Választ akarsz kapni a kérdéseidre? Vagy egyszerűen szeretnéd a hited pislákoló tüzét hatalmas lángra lobbantani? A Lelkes Napokon éppen erre lesz lehetőséged. A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás ifjúsági táborában ugyanis kivételes módon találkozhatsz Istennel!

Ez egy olyan tábor, ami a nyár legjobb programja lehet; a 777 szerkesztőségében is vagyunk olyanok, akik itt tértünk meg, sokunknak változott meg itt teljesen az élete. Ez egy olyan tábor, ahol vidám, normális, laza fiatalokkal együtt egy egész héten át Istenre figyelünk. És más emberként távozunk a hét végén. Mert olyan módon tapasztaljuk meg Isten jelenlétét, ahogy sose gondoltuk, hogy lehet.

hirdetés

Minden évben körülbelül másfélszer annyian (!) jelentkeznek, mint előző évben: emiatt idén már két egymás utáni tábor is lesz. Az elsőre 24 óra alatt (!) telt be az összes hely. A második táborba – ki tudja, meddig – még van lehetőség jelentkezni, úgyhogy minél hamarabb teszed ezt meg, annál biztosabban bejutsz. Ne hagyd ki!

Részletes infók lentebb, de előbb hadd mutassuk meg a tábor promó-videóját:

A továbbiakban a lelkesnapok.hu-ról idézünk: “Szeretettel várunk a 2016-os Lelkes napok táborba, melynek mottója: “a Lélek szava”! Idei témánk a Szentírás, amin keresztül ezek a találkozások megvalósulhatnak a táborban, de később a mindennapjaidban is, mert a Biblia Isten szava, mert Jézus a testté lett Ige, és mert Isten Igéje a Szentlélek gondolatai. “Az igék, amelyeket én mondtam nektek, Lélek és élet.” (Jn 6,63). A Lélek szava, mely életed ad ma is! Meghallható ma is! Legyen számodra valóság!”

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás