2016. 05. 04.

Love programming

„Öltsetek tehát magatokra – mint Isten választottai, szentek és szeretettek – könyörületes szívet, jóságot, alázatot, szelídséget, türelmet. Mindezek fölé pedig öltsétek fel a szeretetet, mert az tökéletesen összefog mindent.” (Ef 3, 10,14)

Találkoztatok már a legújabb heaven programmal? Úgy hívják, hogy Love programming 1. és a szeretetet telepíti lelkünk számítógépére. Íme tehát a szeretet program telepítése az ügyfélszolgálat telefonos segítségével.

– Halló, Ügyfélszolgálat?

hirdetés

– Igen, üdvözlöm, miben segíthetek?

– Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet programot. Letöltöttem az ingyenes verziót, de nem akar futni. Végigvezetne kérem a folyamaton?

– Rendben. Készen áll az indulásra?

– Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készen állok. Mit kell először tennem?

– Első lépésként nyissa meg a Szívét. Egy piros szív alakú ikon. Megtalálta a Szívét?

– Igen, megvan.

– Most kattintson az ikonra.

– Megtörtént, de azt írja ki, hogy jelenleg más programok is futnak.    Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

– Milyen más programok futnak?

– Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

–  Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

– Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani?

– Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.

– Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

– Igen, de ne feledje önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.

– Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: „Hiba! A program nem fut külső egységeken.” Most mit tegyek?

– Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Saját Szíven való futásra lett tervezve, és az ön Szívén eddig még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek először saját magát is kell szeretnie, mielőtt másokat szerethetne.

– Tehát most mit tegyek akkor?

– Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.

– Rendben, kész.

– Most másolja őket az „Én Szívem” könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezután még törölnie kell az Aggodalmaskodás és a Kisebbrendűségi zavar programokat az összes könyvtárból és a végén ki kell ürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen és soha ne jöhessen újra elő.

– Megcsináltam. Nahát! A Szívem új fájlokkal telik meg! Mosoly jelent meg a képernyőmön és a Béke az Elégedettség meg az Öröm elkezdte bemásolni magát és felülír minden fájlt a Szívemben. Viszont az egész rendszer melegedni kezdett. Ez normális?

– Ne aggódjon! A rendszer melegedése normális, javítja a Szív működését. Egyébként jó érzés nem?  

– De, csak szokatlan.

– Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielőtt letennénk. A Szeretet egy Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és ossza meg mindenkivel, akivel kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat. Így végül teljessé lesz a szeretet programja és tartalmazni fogja az összes alprogramokat is: a könyörületes szívet, a jóságot, az alázatot, a szelídséget és a türelmet.

– Köszönöm, Isten!

Csak ajánlani tudom nektek, hogy próbáljátok ki ti is. Töltsétek le a Szeretet.2-t, igazán hasznos program. Ja, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem, hogy honnan tölthetitek le. A link neve: Biblia 1 Korintus 13. Ott találjátok a Szeretet Himnusza fájlnév alatt.

Balicza Iván

Igehirdetés
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás