2024. 06. 13.

28 nap az apostolokkal – közös kihívást indít a 777!

28 nap, 28 fejezet az Apostolok Cselekedeteivel – velünk tartasz? Közös Bibliaolvasásra hívunk a 777-tel, mert hiszünk abban, hogy Isten igéje éltet, megerősít és felszabadít! Csatlakozz a csoporthoz, és kezdjük el a kihívást június 14-én pénteken!

Hányszor fogalmazódik meg benned a gondolat, hogy „de jó lett volna ma Bibliát olvasni, de sajnos nem maradt rá idő”? Bennünk elég sokszor. Viszont mivel Isten igéje mindennél nagyobb erővel bír, és a kapcsolatunkat és mélyítheti Krisztussal, fontos, hogy időt szánjunk rá, rohanó hétköznapok ide vagy oda.

Ezért találtuk ki, hogy indítunk egy 28 napos kihívást, amelyben közösen olvassuk el az Apostolok Cselekedeteit. Minden nap egy fejezetet fogunk olvasni, és ahhoz, hogy ezt közösségben tehessük, elindítottunk kimondottan erre egy Facebook-csoportot – amelyhez ITT TUDSZ CSATLAKOZNI. 

A célunk az, hogy a mindennapi igeolvasás által tudjunk időt tölteni Istennel, és elmélyedjünk a tanítványok kalandos, csodákkal teli, hitet erősítő életében. Tudjuk, hogy minden nap megtenni valamit nem feltétlenül egyszerű, de csapatban mindig könnyebb! Épp ezért hívunk, hogy csatlakozz, és olvassuk együtt az Újszövetségnek ezt a fantasztikus könyvét. Rád bízzuk, hogy melyik fordítást használod, az teljesen jó, amelyiket amúgy is olvasni szoktad.  

Szeretnénk felkérni papokat, lelkészeket is, akik egy-egy elmélkedéssel segítik az igeszakaszok jobb megértését, és azt, hogy hogyan tudjuk azt a hétköznapi életünkre vonatkoztatni ma.

Emellett szeretnénk Titeket is minél jobban bevonni – hogy hogyan, az hamarosan kiderül –, hiszen számít a véleményetek, a megélésetek, nem mellesleg egymás hitét is tudjuk így erősíteni.

5 dolog, ami segíthet, hogy végig velünk tarts a 28 napon

  1. Jelölj ki egy napszakot, és próbáld meg akkor beiktatni az igeolvasására szánt időt! Lehet ez reggel vagy este, a lényeg, hogy legyen egy nyugodt körülbelül 15 perced.
  2. Csatlakozz a Facebook-csoportba, hogy közösen haladhassunk! Itt találod majd meg a kihíváshoz tartozó összes információt és a napi szakaszokat is.
  3. Kezdd imával! Mikor leülünk Bibliát olvasni, hajlamosak vagyunk minden másra figyelni, csak arra nem, ami előttünk van. Kérd már az elején a Szentlelket, hogy tudj koncentrálni!
  4. Vond be a családod vagy a barátaid! Amellett, hogy online kapcsolódhatsz sok más emberrel, ha van kedved, szólj a környezetedben élőknek, és kezdjétek el együtt a kihívást!
  5. Ne add fel! Ha úgy alakul, hogy kimaradt egy nap, semmi gond, folytasd a következő napon! Nem éri meg csak azért abbahagyni, mert nem tudtad minden egyes nap tartani az ütemtervet.

Vigyétek hírét a kezdeményezésnek, hogy minél többen olvassuk együtt, hogyan indította útnak a Szentlélek az apostolokat! Mi már alig várjuk, hogy elkezdjük! Várunk Téged is szeretettel.

777 kihívás
hirdetés