2024. 05. 03.

Miért árasztották el politikai reklámok a 777 oldalát?

Ugyanaz a kérdés izgatja a 777 olvasóit és szerkesztőit.

Hacsak nem használ valaki reklámblokkolót, akkor azt vehette észre az elmúlt napokban, hogy a 777 oldalán az elmúlt évekhez képest rengeteg reklám jelenik meg. A cikkeink között a bekezdésekbe beékelődve, oldalunk alján, az oldalsósávban, gyakorlatilag özönvízszerűen ömlik az olvasókra – és mivel kampányidőszak van, ezért ezen tartalmak jelentős része politikai üzenet.

A címben megfogalmazott kérdésre a válasz – azaz, hogy ez miért van: fogalmunk sincs. Önkénteseink ezekben a percekben is gőzerővel dolgoznak azon, hogy az oldalt megtisztítsák ezektől a reklámoktól – és kizárólag azok a hirdetések jelenjenek meg, amelyeket a 777 értékesít – hiszen létezik médiaajánlatunk, a bannereink értékesítése az olvasói adományok mellett lélegeztetőgépen tartja az oldalunkat. Hiszen, ahogy ti is tudjátok a 777 sem állami, sem egyházi támogatásban nem részesül, a minimális reklámbevételek és könyveladásokon túl kizárólag a ti adományaitoktól függ, hogy még meddig működhetünk. 

Így ezen péntek reggel két dolgot is remélhetünk: egyrészt, hogy sikerül elhárítanunk politikai reklámcunamit, másrészt pedig, hogy az adományotoknak köszönhetően még megmaradunk. Mert ha így lesz, akkor mi egészen másfajta szentekről, királyokról, vitézekről számolunk be Nektek – például karácsonykor… 

Köszönjük a türelmeteket, amíg zajlik a virtuális hadakozás, addig mi ugyanúgy készítjük tartalmainkat, cikkeinket, képeinket.

UPDATE: Kollégáink kiváló hatékonysággal jöttek rá a problémára – így felszámoltunk a reklámszörnyet. Köszönjük a csata lelkes követését!

Hírek
hirdetés