2024. 02. 22.

Egy keresztény app történelmet ír: első lett a letöltések között

A Hallow nevű katolikus imaalkalmazás lett az első vallási témájú app, amely a letöltési listák élére került. Ezzel olyan cégeket előztek meg, mint a jóval több alkalmazottat foglalkoztató Temu vagy a Threads. A keresztény alkalmazás hírének terjesztésében a Chosen főszereplője, Jonathan Roumie és a hollywoodi szupersztár, Mark Wahlberg is szerepet játszott.

A Hallow nevű katolikus imaalkalmazás lett az App Store legnépszerűbb alkalmazása hamvazószerdán, amely a 40 napos nagyböjt kezdetét jelzi, annak emlékére, hogy Jézus Krisztus 40 napot töltött a pusztában, mielőtt megkezdte nyilvános szolgálatát – írta meg az Axióma a Daily Wire cikke alapján.

Az imaalkalmazás az X-en közzétett bejegyzésében megosztotta: „A Hollow App lett az első az App Store-ban! Dicsőség Jézusnak – valójában Ő a #1!”

Ez az első vallási témájú alkalmazás, amely a lista élére került.

„Elképesztően örülünk annak, hogy milyen sokan töltötték le az alkalmazást a nagyböjt első napján” – állt a posztban. „Több mint egymillió ember csatlakozott a kihíváshoz és kezdett meg egy szívet-és jellemet átformáló utat az imán keresztül.”

A Hallow által megosztott képen látható, hogy az imaalkalmazás megelőzte a Temu nevű vásárlási appot, amelyet a közösségimédia alkalmazás, a Threads követett. Egy második bejegyzésben a vállalat megjegyezte, hogy bár nekik csak 85 alkalmazottjuk van, plusz Jézus, győzelmükkel olyan cégeket előztek meg, mint a 10 000 alkalmazottat foglalkoztató Temu és a 67 000 dolgozót foglalkoztató Threads.

„El vagyunk ájulva” – mondta Alex Jones, a Hallow vezérigazgatója és társalapítója egy sajtóközleményben. „Amikor elindítottuk a Hallow-t, azt sem tudtuk elképzelni, hogy ezer ember együtt imádkozik rajta, nemhogy egymillió”.

„Isten hihetetlen dolgokat tesz” – tette hozzá Jones. „Minden dicsőség, elismerés és hála Őt illeti. Sosem gondoltam volna, hogy az App Store csúcsán leszünk. A többi alkalmazás a top 100 között olyan régóta népszerű appok, több tízezer alkalmazottal, mint a Netflix, a Spotify, az Amazon, a Google vagy az Instagram.”

Az alkalmazás népszerűségének növekedését olyan katolikus hírességek segítették, mint a Chosen című sorozat főszereplője, Jonathan Roumie vagy a hollywoodi szupersztár Mark Wahlberg,

akik a Super Bowl alatt sugárzott reklámban arra buzdították az embereket, hogy csatlakozzanak hozzájuk az alkalmazásban. A vállalat elmondása szerint soha nem töltötték le még annyian az alkalmazást, mint ezután a reklám után, amelyben arra szólították fel az embereket, hogy szánjanak egy pillanatot arra, hogy hálát adjanak Istennek, és csatlakozzanak az imakihíváshoz a nagyböjt idején.

Wahlberg és Roumie több ízben beszélt a Hallow-val való együttműködésükről. „Azt gondolom, remek, hogy idén hamvazószerda Valentin-napra esett” – mondta Wahlberg. „Mert hol is kaphatnál nagyobb szeretetet, mint az Úrnál? A mostani időszakban szükségünk van olyan dolgokra, amelyek összehozzák az embereket, és az ima ereje ezt teszi” – hangsúlyozta.  

„Hálával kezdjük a napot, mert tudjuk, hogy annyi mindent kaptunk ebben az életben, amiért hálásak lehetünk Istennek” – tette hozzá Roumie.

 

Forrás: Axióma, Daily Wire 

Borítókép - Fotó: Hallow.com
Hírek
hirdetés