2024. 02. 09.

Folytatódik a 777 OFFLINE! – Papp Miklós a Ti kérdéseitekre válaszol!

Különleges 777 OFFLINE eseménnyel folytatjuk az évet: február 20-án kedden 18 órától Papp Miklós görögkatolikus pap és morálteológus végig a Ti kérdéseitekre fog válaszolni. Hamarosan megnyitjuk a felületet, ahol bármilyen életvezetési kérdést feltehettek – tubutéma nincs!

Felemelő volt látni, hogy mennyien eljöttetek a négy év után visszatért első 777 OFFLINE-ra, amelynek vendége Fábry Kornél atya volt. A jó hírünk az, hogy folytatjuk! A következő OFFLINE vendége Papp Miklós görögkatolikus pap és morálteológus lesz, aki – az est különlegességeként – végig a Ti kérdéseitekre fog válaszolni. Ezért is választottuk az esemény címének: Életed kérdései. Párkapcsolat, önismeret, hitélet, szexualitás, morális kérdések? Nincs tabutéma!

Február 14-én, a 777 imaesten nyitjuk meg a Slido felületét, innentől kezdve írhattok kérdéseket, illetve szavazhattok a már meglévő kérdésekre. Amint a link élni fog, természetesen megosztjuk a 777 felületein!

hirdetés

A helyszín ismét a Pázmány ITK aulája lesz, ahol már visszatérő vendégekként leszünk jelen. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT tudsz. Az eseményről élő közvetítés nem lesz. 

Papp Miklós atyát a 777 olvasóinak aligha kell bemutatni, hiszen a Papp válaszol című rovatban hétről hétre három olvasói kérdésre adott részletes, szívhez szóló választ. Rovata hamar a blog legnépszerűbb írásai közé került. Miklós atya tabuk nélkül, de mégis irgalommal beszél olyan nehéz témákban, mint a szexualitás, a párkapcsolat, a házasság vagy az önismeret. Erre számíthattok a 777 OFFLINE-on is tőle!

Mi már nagyon várjuk az estét, február 20-án 18 órakor tehát a Pázmány ITK-n találkozunk! 

Addig is kövessétek a Facebook-eseményünket! 

777 OFFLINE
hirdetés