2024. 01. 26.

Isten edzőtáborában vagy

Mindaz, amin átmész az életben, arra szolgál, hogy megeddzen és tanulj belőle. Az Úr „edzőtáborában” vagy.

Nézd meg az élvonalú sportolókat és atlétákat! Mindannyiuknak intenzív képzésen és edzésen kell átmenniük. Nagy önfegyelmet is kell gyakorolniuk: napi több órás edzés, korai lefekvés, különleges étrend. Dávid király kifejezte háláját, hogy olyan erős edzője van, mint az Úr: „Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.” (Zsoltárok 144,1)

Ugyanez igaz rád is.

  • Akármilyen harcokat is kelljen megvívnod,
  • Akármilyen óriásokkal kell is szembenézned,
  • Akármilyen hosszúak, nehezek és hevesek legyenek is a küzdelmek…

…igenis lehetséges, hogy learasd a győzelmet! Még ha úgy is tűnik, hogy beleroppansz, mert annyi nyomás nehezedik rád mindenfelől… Még ha azt is gondolod, hogy túlságosan megvisel a harc fizikailag és érzelmileg, vagy hogy nem fogsz tudni mindvégig kitartani.

Mennyei Atyád felkészít az eljövendőkre. Tudja, mire vagy képes és mennyit bírsz ki. Az élet állandó küzdelem, és minden megmérettetés előtt

hirdetés

arra biztat Isten, hogy maradj meg a hit pajzsa mögött, és ragadd meg a Lélek kardját.

Tökéletesen ellátott az Úr minden szükségessel, és folytatja képzésedet, ha hagyod, hogy munkálkodjon benned.

Vedd ma fel azt a jó szokást, hogy minden körülmény között győztes maradj: szegezd tekintetedet Istenre, és irány előre! Ne add fel semmilyen ürüggyel! Isten jóságos, mennyei edzőként van melletted. Így szól hozzád: „Hőn szeretett gyermekem, sikerülni fog! Itt vagyok, hogy segítselek. Veled maradok. Itt melletted. Nem lesz semmi bántódásod.”

Szedd össze az erődet és a bátorságodat, mert veled van az Isten!

 

Forrás: Egy csoda minden nap

Borítókép - Fotó: Dreamstime
#csakegygondolat
hirdetés