2024. 01. 25.

Februárban érkezik a Chosen 4. évada

Azt hiszem, nincs még egy olyan sorozat, amelyről annyit beszélne a 777 és más keresztény médiumok, mint a Chosen. A Jézus életét bemutató sorozatnak hamarosan már a 4. évadát is megnézhetjük!

Jonathan Roumie, aki Jézust alakítja Chosen című sorozatban, a 4. évadról azt mondta: „Ez nagy durranás lesz!”. A szerepéről úgy nyilatkozott: „Ha ismertté válasz valami által – különösen, ha az Jézus eljátszása – akkor az embereknek elvárásai lesznek, amikor találkoznak veled. Azt várják, hogy bizonyos pontokon ugyanolyan vagy te, a színész, mint a karakter, akit alakítasz. Én nyilván Jézusnak inkább az emberi oldalához tudok kapcsolódni, de igyekszem jelen lenni és önmagamat adni minden találkozásnál.” Arról, hogy mi érinti meg legjobban Jézusban, Jonathan Roumie azt válaszolta: a megbocsátásra való készsége. „Ez a tulajdonsága teljesen felülírta, amit addig a könyörületességről gondoltam. Ez több, mint amiről azt hisszük, képesek vagyunk rá, de Ő erre hívott el.

Ha megbocsátasz másoknak, ahogy Isten is megbocsát neked, az életed radikálisan képes megváltozni.”

Fotó: Angel Studios

Mit várhatunk a 4. évadtól?

A Chosen 4. évadának Los Angeles-i premierje január 20-án volt. A sorozat rendezője, Dallas Jenkins ekkor így nyilatkozott az új évadról: „Miért engedi meg Isten a gonoszságot? Miért kapnak egyes emberek áldást, míg mások átkozottnak tűnnek? Hol van Isten, amikor kihívást tapasztalsz? Hol van Jézus az elnyomás közepette? A 4. évadban igazán belemerülünk ezekbe a kérdésekbe.”

Az új évad új kihívásokat hoz

Jézus és tanítványai egyre nagyobb kihívásokkal néznek szembe a történet során. A hatalmon lévők fenyegetve érzik magukat, és egyre kétségbeesettebb lépéseket tesznek, hogy véget vessenek a názáreti Jézus szolgálatának.

hirdetés

Kiderült, hogy még két hét forgatás volt hátra a Chosen 4. évadából, amikor lecsapott a hollywoodi író- és színészsztrájk. Végül mégis befejezhették a forgatásokat, mivel egy független produkciós cég készíti az alkotást.

Fotó: Angel Studios

Jó hír azoknak, akik már nagyon várták az új évadot: február 2-án a 4. évad első három epizódját az amerikai mozik már vetítik, onnantól pedig néhány hét, és online is láthatjuk az új részeket.

Íme a 4. évad előzetese:

 

Borítókép - Fotó: Angel Studios
Hírek
hirdetés