2024. 01. 12.

A gyermeki hit megjelenése egyetlen rövid videóban

Egy nagyon szép és megható videó került fel nemrég a közösségi médiába, ahol egy kislány odabújik a Jézus szoborhoz, megöleli és megsimogatja. Néha egy ilyen pillanat is elég, hogy ráébresszen, milyen egyszerűen is megélhetjük a hitünket.

Nemrég került fel a közösségi médiára egy videó, amelyben egy kislány egy Jézust ábrázoló szobor karjaiban látható. Ez egy olyan pillanat, amelyet érdemes újra és újra megnézni!

A poszt szerint egy Rose nevű kislány megközelíti a Jézust ábrázoló szobrot, akit leguggolva ábrázoltak – tökéletes magasság a kisgyerekek számára.

Ahogy odabújik hozzá, megfogja a kezét, és a szemébe néz, látszik, hogy valóban ismeri Jézust. Úgy tűnik, nemcsak abban bízik, hogy képes elérni Őt, hanem azt is érzi, hogy ez a szeretet viszonzásra talál.

Ahogy a Máté 19:14-ben olvassuk, Jézus ezt mondta: „Hagyjátok csak a gyermekeket, ne akadályozzátok meg őket, hadd jöjjenek hozzám, hisz ilyeneké a mennyek országa!”

hirdetés

Az ilyen egyszerű és szép jelenetek arra ösztönöznek, hogy a sok felnőtt okoskodás helyett néha merjük megélni a hitünket és a Jézus iránti szeretetünket pont úgy, mint egy kisgyerek. Amikor nincsenek kérdések, csak a hit, és a bizalom, hogy az Ő szeretete feltétel nélküli.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neil L. Andersen (@neillandersen) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzést eredetileg karácsony este osztották meg, hogy megünnepeljük Krisztus közelgő születését. Mivel azonban a hagyományos karácsonyi időszak február 2-ig, Gyertyaszentelő Boldogasszonyig tart, a videó karácsony után is emlékeztetőül szolgálhat, hogy az év bármely szakában vállaljuk fel a Jézus iránti szeretetüket!

 

Forrás: Aleteia, Instagram

Borítókép - Fotó: Instagram
Videók
hirdetés