2024. 01. 09.

Visszatér a 777 OFFLINE – Fábry Kornél atyával indítjuk az évet!

Nagy örömmel jelentjük be a 777 munkáját és szolgálatát követőknek, hogy négy év szünet után folytatódik a 777 OFFLINE rendezvénysorozat! A nagy visszatérés első vendége Fábry Kornél püspök atya lesz, a beszélgetés legfontosabb témája a lelki- és imaéletünk hatékony fejlesztése lesz! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Régi álmunk és ígéretünk valósul meg azzal, hogy hosszú szünet után újra 777 OFFLINE eseményt szervezhetünk, ráadásul pont ott, ahol az egész történet elkezdődött: a Pázmány Péter Katolikus Egyetem ITK karán! 

hirdetés

Hét évvel ezelőtt azért indítottuk el a 777 OFFLINE-t, hogy személyesen is találkozhassunk veletek, értékes beszélgetések szem- és fültanúi lehessünk közösen. Több mint 20 ilyen nagy eseményünk volt, ahol a hitéleti kérdésektől kezdve a párkapcsolati problémákon át az egyházzenei vitáig számtalan témát dolgoztunk fel. Most, 2024-ben ugyanilyen lelkesedéssel vágunk bele újra a 777 OFFLINE szervezésébe: szeretnénk, ha egy valódi közösségi programot hozhatnánk létre Veletek, ahol szabadon kérdezhettek, találkozhattok barátaitokkal vagy most még ismeretlen, de szimpatikus emberekkel. A 777 OFFLINE egyszerre szeretne szórakoztatni és adni mélységet, valamint annak az üzenetét hirdetni, hogy nem vagyunk egyedül a 21. században mi hívő fiatalok: sokan vagyunk, akiknek fontosak ezek az értékek, akik törekednek a hit igazságai szerint élni – még ha ez sokszor nem is megy könnyen.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a nagy visszatérésünk első vendége egy sokak által kedvelt és hiteles ember, aki egyszerre derűs és felkészült, vidám, de mégis komoly lelkiséggel megáldott püspök. Megtiszteltetés számunkra, hogy Fábry Kornél atya 2024 januárjának első 777 OFFLINE vendége.

Esemény időpontja: 2024. január 23., kedd – 18 óra (kapunyitás 17:30)
Helyszín: Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar aulája (1083 Budapest, Práter u. 50/A,)
Regisztráció: Az esemény ingyenes, de a belépés csak regisztrációval lehetséges. A regisztrációért kattints ide. 
Facebook-esemény folyamatosan frissülő információkkal itt érhető el.

 

777 OFFLINE
hirdetés