2024. 01. 04.

Shia LaBeouf színész katolikus hitre tért

A kapucinus ferencesek jelentették be a hírt, hogy a Padre Pio című film főszereplője belépett az egyházba.

Nagy izgalommal jelentette be a Nyugat-Amerikai Tartomány kapucinus ferences szerzetese, hogy Shia LaBeouf színész katolikus hitre tért.

Az amerikai színészt, aki a népszerű Transformers-filmekben és nemrégiben a Padre Pio-ban szerepelt, korábban több súlyos váddal is illették a sajtóban. Pio atya szerepe azonban segítette őt, hogy Krisztus útjára lépjen, feltárja a múltját, megbocsátást keressen, és „mély lelki utazásra induljon, amely elvezette őt a katolikus egyház tanításainak elfogadásához” – olvasható a kapucinusok Facebook-bejegyzésében.

A ferencesek rámutattak: „Kapucinus ferencesekként hiszünk a hit átalakító erejében és abban a hihetetlen hatásban, amelyet az ember életére gyakorolhat. Hálásak vagyunk, hogy Shia mellett járhatunk, miközben megteszi ezt a fontos lépést a lelki útján.”

hirdetés

Arra kérték a híveket, hogy imádkozzanak LaBeoufért, miközben folytatja új lelki útját, és hangsúlyozták, hogy milyen inspirációt jelenthet mások számára az ő megtérése.

Remélhetőleg, ahogy az egygyermekes apa tovább bővíti ismereteit és szeretetét a katolikus hit iránt, példája emlékeztetőül szolgálhat arra, hogy soha nem késő felfedezni az élet különböző útjait, amelyek elvezethetnek Istenhez, és általa a valódi békességhez.

 

Fordította: Szilágyi Anna

Forrás: Aleteia

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Hírek
hirdetés