2023. 10. 17.

Fiú született – Pintér Béla gyönyörű új dala

Új dalt és videoklipet mutatott be Pintér Béla keresztény énekes. A Fiú született egy nagyon szép és ünnepélyes dal, amelyben ugyanakkor benne van az istenkapcsolat bensőségessége is.

Egy igével kezdődik Pintér Béla énekes, dalszerző új klipje: „Mert gyermek születik, fiú adatik nekünk, s az ő vállára kerül az uralom. Így fogják hívni: Csodálatos Tanácsadó, Erős Isten, Örök Atya, Béke Fejedelme.” (Ézs. 9:5)

Ami elsőre feltűnt a szám hallgatása közben, hogy mennyire bensőséges lett a szövege: „Asztalomhoz ültetem, Ő töri meg a kenyerem/ S a szív előtte mindent kipakol” vagy „Szíve szívembe kötözött/ A Menny a Földdel összeért”. Különlegessé teszi a dalt az is, hogy komolyzenei kísérete van, vonósokkal, zongorával.

hirdetés

Ünnepélyes és hétköznapi egyszerre, mint maga a Jézussal való kapcsolatunk.

De a szavak helyett meséljen inkább a dal:

Pintér Béla a Facebook-oldalán így kommentálta az új dalt: „Nagy örömmel adom hírül, hogy Fiú született címmel megjelent új karácsonyi dalokat tartalmazó lemezem! Ez a különleges ünnepi album a harmadik a karácsonyi hanghordozóim sorában. A most startoló új honlapomon bele tudsz hallgatni a dalokba.” Vagyis a címadó dal is már készülődés a karácsonyra. Ami hihetetlen, de tényleg közel van már.

Borítókép - Fotó: Youtube
Zenék
hirdetés