2023. 09. 19.

Te mit kérdeznél egy keresztény pszichológustól? Folytatódik a Válaszkeresők!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy szeptember utolsó hetétől folytatódik a 777 egyik legnépszerűbb podcastje, a Válaszkeresők, amelyben Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, család- és párterapeuta válaszol a Ti kérdéseitekre! 

Folytatódik a Válaszkeresők podcast, azaz ősztől újra hétről-hétre válaszokat kaphattok a ti és a 777 követőinek kérdéseire! Megkötések és tabuk nélkül fordulhattok Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológushoz, család- és párterapeutához, akit továbbra is Martí Zoltán faggat majd – a ti segítségetekkel!

hirdetés

Ami változás, hogy a jövőben a YouTube-ra feltöltött részek alá kommentelve tehetitek fel a kérdéseiteket, így a korábbi Vevox felület már érvényét veszíti. A kérdéseket már most feltehetitek bármelyik Válaszkeresők részhez kommentelve, például itt

Ez a podcast rólatok szól, ezért egyáltalán nem szabjuk meg a kérdések tematikáját, a szexualitástól kezdve a párkapcsolaton keresztül az önismereten át a családi élet kihívásáig bármiről kérdezhetitek Kozma-Vízkeleti Dánielt. De első lépésként arra kérünk, hogy iratkozzatok fel a Youtube-csatornánkra, szeretnénk ha hamarosan már kilencezren lehetnénk!

Íme néhány korábbi Válaszkeresők rész – ne feledjétek, hogy innentől kezdve csak a YouTube-ra érkező kérdések számítanak!

Válaszkeresők
hirdetés